2821
2789
عنوان

خواستگاری

353 بازدید | 24 پست
یکی اومده خواستگاریم .از همه نظر خوبه . 

فقط مادرش فوت شده .خودش بچه اخر هست خونه و اینا جدا داره . ولی چون هنوز ازدواج نکرده فعلا پیشه باباشه که تنها نباشه .

خواهرو برادراش همه خودشون ازدواج کردند و بچه دارند .

من خیلی به دلم نشسته اخلاقش خیلی عالیه .

ولی مادرم مخالفه میگه چون مادرشوهر نداشته باشی بده . میگه تو دوره نامزدی تو باید بری برا باباش غذا بپزی و اینچیزا . ولی من خیلی بدلم نشسته من به مادرم گفتم همه مادرشوهر دارن کلی نفرینش میکنن و فوهشش میدن بعد من که ندارم تو میگی بده . 

بنظرتون بده که مادرشوهر نداشته باشم؟ اخه اگه هم نامزد کنم قرار نیس هرروز خونه اونا باشم که حالا بخوام غذا و اینام درست کنم . هفته ای دوبار بیشتر نمیرم اونجا . بنظرتون چیکار کنم؟

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین درسته از مادر شوهر مینالن همه

اما یه حس خلا هس وقتی ک نباشه

بالاخره یه سری چیزا هس

یه سری کارا میکنه مادر همسر واسه ادم

+بله احتمال اینکه ازتون بخوان کارای پدرشونم انجام بدین زیاده

چکارس؟ خوب لگر ب دلن نشسته مامانتو راضی کت

درامدش اینا همه اوکی هست پدرم رفته تحقیق کرده کلی  همه تعریفشو کردن منو پدرم راضی هستیم ولی مادرم هرچی میگم میگه نه . میگه اگه بری اونجا باید کلفتیشونو کنی

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بدون رضایت مادر و پدرت اگه ازدواج کنی خدایی نکرده به ضررت تموم میشه عزیزم 

عزیزم پا بذار رو دلت به حرف پدر و مادرت گوش کن 

من ماهتیسا هستم 🌹🌹 لایک کنید ❤❤ یادتون نره ❤❤       عاشق اینا هستم ❤ 🦄🍭🌈🐇🌹❄☔⭐

عزیزم غذا درست کردن ک مسئله ای نیست تو این دوره زمونه و خونه های میلیاردی ملت با ۴ تا بچه هنوز خونه ندارن حالا چی میشه مگ تو ک واسه نامزدت غذا درست میکنی یکم بیشتر درست کنی یه نفر دیگ هم کنارتون بخوره این چ طرز فکر بدیه مادرتون داره 

خوشگلم به نظرم اگ دوسش داری به حرف مادرت گوش نده گاهی اوقات مامان ها از سر دلسوزی اینده بچه هاشونو خراب میکنن و خودشون متوجه نیستن تو بری تو خونه اونا دو بار غذا درست کنی یاد مادرش زنده میشه پدر شوهره دوبار غذا خونگی بخوره عاشقت میشه دورت میگرده قدرتو میدونن چون خیلی وقته خانم نبوده تو خونشون تو رو مثل دختر خودش دوس داره این موقیعت رو از دست نده شوهرتم زحمت هاتو ببینه بیشتر دوست داره احترام پدرشوهرتو نگه داره دعات میکنه تو تنهایی خدا بهت بچه ی صالح میده 

به مادرت بگو قبل من کی براشون غذا درست میکرد؟؟ دوران نامزدی و بعد ازدواجم همون غذاشونو درست میکنه.&n ...

اخه اصلا بیفته مگ کار بزرگی میخواد بکنه پیرمرد مگ چقد میخواد بخوره انقد ناز و ادا نداشته باشبن تو رو خدا پیرمرد کلی دعاتون میکنه عوضش رو خدا تو زندگی بهتون میده

والا از خدات باشه مادرشوهر نداری عزیزم قبل از اون هر طوری غذاشونو آماده میکردن از این به بعدم همونه تو خودتو با کلاسی چیزی مشغول کن که ازت توقع نداشته باشن ولی خوب هر از گاهی هم براشون غذا درست کنی بد نیست خودتو تو دلشون جا میکنی

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تازه امدم سایت

khoshmrl | 18 دقیقه پیش

عمل بینی

mohi1369 | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز