2821
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 24 پست
اخه اصلا بیفته مگ کار بزرگی میخواد بکنه پیرمرد مگ چقد میخواد بخوره انقد ناز و ادا نداشته باشبن تو رو ...

خب مادره وقتی نمیخاد دخترش غذا درست کنه لطف کنه نره خونشون وعده های غذایی رو . کسی زورش نکرده 

مخاطبم فقط مادر اسی  نیس کل عروسایی هستن که فکر میکنن ملکه بریتانیان برن بخورن برگردن انگار رستورانه دست به سیاسفیدم نزنن انگار مادرشوهر و خواهرشوهر نوکره عروسه 

والا مادرشوهر من هست هیچ غلطی هم نمیکنه

یه نفر از نزدیکای من با خوشحالی به خاطر نداشتن مادرشوهر ازدواج کرد. بعد وقتی بقیه رو نگاه میکرد که میرن خرید، بالاخره ۱وعده دعوتن خونه مادرشوهر و... همش حسرت میخورد... بعدم میگفت هم مادر همسرم شدم، هم زنش!

نمیدونم آخرم ادم باید اولویت بندی کنه... من میگم باید اسی بدیا و خوبیا رو بنویسه و هرطرف سنگین تر بود متمایل به اون طرف بشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب مادره وقتی نمیخاد دخترش غذا درست کنه لطف کنه نره خونشون وعده های غذایی رو . کسی زورش نکرده  ...

والا بخدا نظر منم همینه نمیشه ک مث پرسنسس زندگی کرد شاهزاده و اسب سفید و نوکر و اینا مال تو قصه هاست من میگم مگ اون پیرمرد طفلکی که پدره و زحمت اون بچه هارو کشیده چقد کار داره بنده خدا به قران یه دعای اون می ارزه به همه چی اون طفلک ن خونه کثیف میکنه ن مریضی چیزی هست ک تو بخوای عوضش کنی و اینا یه بشقاب غذا میشه نوکری پس بقیه هم نوکر شما نیستن پسره چرا بره کار کنه پول در بیاره واس تو پس اونم پسرشو نمیاره خواستگاری ک کارگری تو رو بکنه اینجوری مگ میشه زندگی کرد

یه نفر از نزدیکای من با خوشحالی به خاطر نداشتن مادرشوهر ازدواج کرد. بعد وقتی بقیه رو نگاه میکرد که م ...

من مادرشوهرم جز دردسر هیچی نداره اسی نگران کلفتی کردنه من ک مادرشوهر دارم هفته ای دوبار مهمونی میگیره میرم خونش واس کمک کردنش چون دختر نداره اسی کلا نداشته باشه براش بهتره

من مادرشوهرم جز دردسر هیچی نداره اسی نگران کلفتی کردنه من ک مادرشوهر دارم هفته ای دوبار مهمونی میگیر ...

عوضش مادرشوهر من یه تیکه ماهه!

چ ربطی داره اخه عزیز من شما داری به خاطر یه مثال که ممکنه تو زندگی خیلیا متفاوت باشه زندگی یه نفرو خراب میکنی!

بذار فکر کنه تصمیم بگیره

یه نفر از نزدیکای من با خوشحالی به خاطر نداشتن مادرشوهر ازدواج کرد. بعد وقتی بقیه رو نگاه میکرد که م ...

اخه میدونی من خودم اهل خونه این و اون رفتن نیستم . یعنی خونه مادربزرگامو خاله هامم بزور میرم .

ط وری که مادرم بعضی وقتا میگه ازدواج کردی سالی یه بار خونه من نمیای.بیشتر گشت و گزار و اینا و دوست دارم . دلم میخواد زندگیم آروم باشع .کسی دخالت نکنه توش .کلا دوست دارم یه محیط دونفره باشه چشم و همچشمی و اینکه فلان جا برم چی بپوشم و دوس ندارم . این کسیم که اومد خواستگاریم یع جوری اومد که فهمیدم ادم مستقلیه و رو پای خودشه واز پس خودش بر میاد .اخلاقشم خیلی شبیه خودمه . طوری که وقتی مادرم همون اول قرار بود قضیه خواستگاری رو بهم بگه بهم گفت وقتی این پسره اومد خواسگاری گفتم شما دوتا چقد شبیه همین .

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت