2777
عنوان

خیلی دلتنگشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5089 بازدید | 173 پست
همین ک زنگ میزد خوبه من حتی این اواخر زنگش میزدم ج نمیداد بعد پیام میداد چیزی شده؟میگفتم باید چیزی ب ...

مآل من چن روز آخر زنگش زدم گفت چرا زنگ زدی گفتم دوس داشتم گفت غلط کردی دوس داشتی پس من چی بگم🤣🤣

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
اگه بحث عکس نبود من خودم میرفتم آشتی ولی اگه برم حتما ازم عکس میخاد و من نمیخام بهش بدم

عکس معمولی یا یه چیز دیگه؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوس دارم آشتی کنیم ولی بعد این همه نه روم میشه زنگ بزنم نه غرورم اجازه میده

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
نه زنگ میزد پیامم میداد خودش گفت چون برگشتی خونتون یکم مراعات میکنم تو دردسر نیفتی احساس میکنم خیلی ...

اره بنظرم تو مقصری

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

مآل من چن روز آخر زنگش زدم گفت چرا زنگ زدی گفتم دوس داشتم گفت غلط کردی دوس داشتی پس من چی بگم🤣🤣

حداقل جواب میداد همین ک رد نمیداد خوبه میدونی بخدا دلم لک میزد صداشو بشنوم بعد اون....

اره بنظرم تو مقصری

من الان بابت بحثمون ناراحت نیستم. بابت این ناراحتم چرا هیچ تلاشی نکرد آشتی کنیم البته دو شب قبلش یه بحثی پیش اومد من گفتم کات اون کوتاه اومد آشتی کرد. قبلا میگفت من به کسی واسه موندن التماس نمیکنم کسی که منو بخواد به هر بهونه ای سعی نمیکنه بره😑 برگردم دانشگاه یه جوری به دوستم میفهمونم یه قراری بذاره همو ببینیم دلم خیلی براش تنگه

بهت تتلو رو گوش کن قشنگ رنده شی از بیقراری ولی حس خوبی میده تو هنذفری باصدای بلند🥲 منم خیلی دلتنگ ...

بهشت؟

هعی بدی اینه ک نمیدونم باید منتظر بمونم براش یا برمیگرده