2777
عنوان

خیلی دلتنگشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5089 بازدید | 173 پست
هعی میدونی بدی رابطه من چیه اینکه نمیدونم باید منتظرش بمونم یا فراموشش کنم

دقیقا. بنظر تو من حق نداشتم؟ قرار بود بیاد تلگرام بعدش گفت فیلترشکنم وصل نمیشه قبلش یه پیام داده بودم گفت نیومده 

خلاصه یه ساعت یه ساعت و نیم بعدش گفتم ببینم پیامم میره براش گفتم یه خبر جدید گفت جونم گفتم هیچی خواستم ببینم پیامم میاد یا نه خدانگهدار شما. بعدش گفت برو واتساپ ببین(اسکرین شاتشو فرستاده بود) منم نخونده پاک کردم گفتم الان فیلترشکنت واسه واتساپ وصله هیچی نگفت دیگه منم عصبی شدم رفتم چت تلگراممونو دو طرفه پاک کردم سه روز گذشت هیچ واکنشی نشون نداد:/ امروز ریموش کردم دیگه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دقیقا مثل ما اگع بودش الان میگفت سحری نظرت چیه با هم بخوابیم من میگفتم من خو خوابم نمیاد تورو خدا نخ ...

الان جای اینکه بدیاش یادم بیاد همش خوبیاش جلو چشممه خاک بر سر وابسته ام کنن. یه شب خوابگاه تنها بودم برا اینکه نترسم تا خود صبح باهام حرف زد یا موقعی که دلداریم میداد گل میخرید برام..‌

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
دقیقا. بنظر تو من حق نداشتم؟ قرار بود بیاد تلگرام بعدش گفت فیلترشکنم وصل نمیشه قبلش یه پیام داده بود ...

ن حق نداشتی...اگه چندبار همیچین اتفاقی پیش میومد باید همچین کاری میکردی

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

الان جای اینکه بدیاش یادم بیاد همش خوبیاش جلو چشممه خاک بر سر وابسته ام کنن. یه شب خوابگاه تنها بودم ...

وای منم همش حرفاش یادم میاد گریه میکنم 🥲

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
بر میگرده ما هم هزاربار اینکارا رو کردیم و هر دفعه برگشتیم بجز این سری ک دیگع دوتامون گفتیم کات کنیم ...

ولی منم حس میکنم شمام برمیگردین

تو یک سالم ک ی جوجه داشته باشی وابستش میشی دیگع آدم ک جای خود دارد مطمعن باش ک دوست دارع

میدونی ما رابطمون فراتر از دوستیم بود....خودت دیگه بگیر ینی چی

ولی خب من بهش گفتم تو چت اخر ک دیگه تلاشی نمیکنم اگه میخای خودت یکاری کن اگه یکم فقط یکم دوسم داشت حداقلش یه پیام میداد حالمو بپرسه 

ن حق نداشتی...اگه چندبار همیچین اتفاقی پیش میومد باید همچین کاری میکردی

خب آخه تا عصر پیداش نمیشد میگفت خوابم دوستم میگفت راست میگه دوس پسر منم همین شکلیه فک کنم واقعا هم خواب بود چون تا صبح باهم چت میکردیم ولی بازم شک داشتم حس میکردم نسبت به قبل خیلی کمتر زنگ میرنه

خودم ک همچین فکری نمیکنم ما اصلا قهرمون ب روز نمی‌کشید امروز ۴ روز ک نیستش 🥲

تو چقدر منی.منم همون لحظه آشتی میکردیم الان ۳ روز شده لامصب نمیاد از دلم دربیاره کاش اینقدر لجباز نبود

میدونی ما رابطمون فراتر از دوستیم بود....خودت دیگه بگیر ینی چی ولی خب من بهش گفتم تو چت اخر ک دیگه ...

بازم تو برگرد واسع آخرین بار نزار همچی ب همین راحتی تموم بشه 

خب آخه تا عصر پیداش نمیشد میگفت خوابم دوستم میگفت راست میگه دوس پسر منم همین شکلیه فک کنم واقعا هم خ ...

همین ک زنگ میزد خوبه من حتی این اواخر زنگش میزدم ج نمیداد بعد پیام میداد چیزی شده؟میگفتم باید چیزی بشه ک بزنگیم بهم.:)بخاطر همین میگم دوسم نداره

تو چقدر منی.منم همون لحظه آشتی میکردیم الان ۳ روز شده لامصب نمیاد از دلم دربیاره کاش اینقدر لجباز نب ...

اگه بحث عکس نبود من خودم میرفتم آشتی ولی اگه برم حتما ازم عکس میخاد و من نمیخام بهش بدم

همین ک زنگ میزد خوبه من حتی این اواخر زنگش میزدم ج نمیداد بعد پیام میداد چیزی شده؟میگفتم باید چیزی ب ...

نه زنگ میزد پیامم میداد خودش گفت چون برگشتی خونتون یکم مراعات میکنم تو دردسر نیفتی احساس میکنم خیلی گند زدم 

بازم تو برگرد واسع آخرین بار نزار همچی ب همین راحتی تموم بشه 

میدونی چقد من کوتاه اومدمو برگشتم..میدونی جقدررررر خودمو خوردکردم ولی اونموقع مطمعن بودم احساسی بهم داره ولی الان میدونم ک دوسم نداره اگه دوسم داشت کوتاهی نمیکردم