2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4716 بازدید | 173 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش تبریک بگو 

ن نمیخام روز مردو ک تبریک گفتم بعدش یکم بحث کردم ک چرا توجه نمیکنه وقت نمیزاره گفتش کاش تبریک نمیگفتی سنگینتر بودی

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

دوسش داریو اینکارارو کردی؟

عصبی بودم گریه میکردم و تمام اینکارا رو کردم. بعدش پشیمون شدم ولی خب..

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
خدا کنم چون خیلی وابستشم اصلا انگار بدون اون زندگی نمیگذرع اصلا زندگی قشنگ نیست

چندسالته اون چندسالشه

خدا کنم چون خیلی وابستشم اصلا انگار بدون اون زندگی نمیگذرع اصلا زندگی قشنگ نیست

درکت میکنم ما تا صبح باهم حرف میزدیم الان نیستش انگار یه چیزیم گمه نمیدونم باید چیکار کنم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
عصبی بودم گریه میکردم و تمام اینکارا رو کردم. بعدش پشیمون شدم ولی خب..

هعی میدونی بدی رابطه من چیه اینکه نمیدونم باید منتظرش بمونم یا فراموشش کنم

نمیدونم من دوستم با دوست اون رله گفت درستش میکنم نگران نباش ولی خب من بد خراب کردم شماره و عکس و.. ه ...

بر میگرده ما هم هزاربار اینکارا رو کردیم و هر دفعه برگشتیم بجز این سری ک دیگع دوتامون گفتیم کات کنیم 

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
درکت میکنم ما تا صبح باهم حرف میزدیم الان نیستش انگار یه چیزیم گمه نمیدونم باید چیکار کنم

دقیقا مثل ما اگع بودش الان میگفت سحری نظرت چیه با هم بخوابیم من میگفتم من خو خوابم نمیاد تورو خدا نخوابیم

ن نمیخام روز مردو ک تبریک گفتم بعدش یکم بحث کردم ک چرا توجه نمیکنه وقت نمیزاره گفتش کاش تبریک نمیگفت ...

بزار بگع تو تبریکتو بگو شاید همچی درست شد