2777
عنوان

خیلی دلتنگشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 5089 بازدید | 173 پست
چیز دیگع اگع معمولی بود ک بحثی نبود 

خب اگه واسه دردسرش میگه تایمر دار بفرس الان دیگه همه میفرستن نمیدونم چی بگم ما فعلا به این قسمت نرسیده بودیم کات شد🫡

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش بگو اینچیزا خط قرمزته

گفتم ولی این بار انگار بهونش بود خیلی گیر میداد منم گفتم نمیدم اونم گفت یا میدی یا کات منم گفتم کات گفت واقعا حاضری کات کنی گفتم آرع گفت مس دیگع همچی تموم شدع دیگع پیام ندیم بهم منم گفتم موافقم

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
خب اگه واسه دردسرش میگه تایمر دار بفرس الان دیگه همه میفرستن نمیدونم چی بگم ما فعلا به این قسمت نرسی ...

خودشم میگفت تایمر دار ولی نه معلوم ک از رو هوس باهام پسری ک دوست دارع نمیگع عکس لختی بدع

خودشم میگفت تایمر دار ولی نه معلوم ک از رو هوس باهام پسری ک دوست دارع نمیگع عکس لختی بدع

خیلی بی منطقه

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

اینکه گفته اگه ندی کات خیلی بده. ولی فک کنم واقعا قصدش کات نبوده نخواسته کم بیاره ایشالله برگردین بهم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
مثل من اگه احسان ب من نزدیک بود حالا هزار باری برش گردونده بودم 😂

من واقعا هیچی براش کم نزاشتم چقد از خط قرمزام گذشتم بخاطر اون البته ب خودمن بد نگذشت ولی ناراحتم ک انقد نسبت بهم بی اهمیته اینکه فکرمیکنم همچی جدی جدی تمومه قلبمو ب دردمیاره

من واقعا هیچی براش کم نزاشتم چقد از خط قرمزام گذشتم بخاطر اون البته ب خودمن بد نگذشت ولی ناراحتم ک ا ...

من نمیتونم از خط قرمزام بگذرم چون اگه بگذرم بعد برع بیشتر ضربه میخورم 

من نمیتونم از خط قرمزام بگذرم چون اگه بگذرم بعد برع بیشتر ضربه میخورم 

من نخاستم چیزی تو دلم بمونه میدونی دلم لک زده برا بغلش...تعجب میکنم اون انقد نسبت بمن بی تفاوته