2777
2789
عنوان

زن داداش

603 بازدید | 29 پست

سلام با زن داداشم که حرف میزنم یه جوریه انگار تو حرفات دنبال مچ گیریه سعی داره بگه داری دروغ میگی در صورتیکه اصلا اینجوری نیستم که بخوام دروغ بگم نمیدونم چرا اخلاقش اینجوریه به نظرتون به روش بیارم چرا اینکار رو می‌کنه یا محلش نزارم،اخه به آدم بر میخوره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محلش نده این آدما میخوان بگن خیلی زرنگن از تویه بی منظور ترین حرفا کلی منظور در میارن یجورایی مریضن اصن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اینطور آدما ذاتا این مدلی هستند پس به رو اوردنتون فقط شخصیت خودتونو پایین میاره... این دسته افراد م ...

آره فقط حرف خودشو قبول داره ولی وقتی من حرف میزنم توش میخواد دروغ دربیاره باز من باید توضیح بدم که قانعش کنم که دروغ نمیگم حس بدی بهم دست میده باید برای هر حرفم دلیل و مدرک بیارم 

محلش نده این آدما میخوان بگن خیلی زرنگن از تویه بی منظور ترین حرفا کلی منظور در میارن یجورایی مریضن ...

آره آفرین انگار میخواد بگه تو دروغ میگی دیدی تونستم مچتو بگیرم دیدی زرنگم

آره فقط حرف خودشو قبول داره ولی وقتی من حرف میزنم توش میخواد دروغ دربیاره باز من باید توضیح بدم که ق ...

دقیقا عمم اینجوریه 

اینا یجورین که اگه هی توضیح بدی واسشون که داری راست میگی تازه پررو تر میشن فقط باید یجوری رفتار کنی که نشون بده واست مهم نیست اون چه فکری می کنه

آره فقط حرف خودشو قبول داره ولی وقتی من حرف میزنم توش میخواد دروغ دربیاره باز من باید توضیح بدم که ق ...

جاری من همنیجوریه باهاش حرف میزنم هی منتظرم یچیزی ازوسطش دربیاره هرچی میگم میگه توخیلی زرنگی خودتو میزنی به موش مردگی یا میگم فلانی نشناختم میگه خودتو زدی به اون راه یاداری دروغ میگی کلااین ادما حالشون خوب نیست فکرمیکنن همه دروغگوعن وایناخیلی زرنگن اصلا باهاش هم کلام نشو اذیت میشی