2777
2789
عنوان

❌شب زفاف❌ یا همون شب اول عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 309647 بازدید | 35 پست

اگر شوهر آدم درست رفتار کنه و دخترو قشنگ تحریک و آماده کنه و یکم با لطافت انجام بده و با حوصله و صبوری باشه هیچ ترس و درد و مشکلی نداره و فقط آرامش و لذته

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درموردش با اقایی که قراره باهاش رابطه داشته باشی صحبت کن 

اولین پست بعد یه سال عضویت در تاپیک زفاف:)))ایشالله پستات پربرکت باشه:))))

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مگه نمیگن لذت داره؟ پس دردش چیه؟شاید دفعه اولی یکمی درد باشه اونم بخاطر پرده دیگه دفعات بعد فکر نکنم تجربه که نداشتم ولی خیلی شنیدم شل باشی بهتره یعنی خودتو سفت نکن و عشق بازی داشته باشید

من حس میکنم اون شب خیلی کولی کولی بازی درمیارم از بس میترسم .آبرو خودمم میبرم جلو شوهرم😂

🤣🤣🤣🤣شوهرمن که ترسیده بود از جیغام الانشم با ترس یاد میکنه🤣🤣

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️

چیزه ترسناکی نیس دردش از پریودهم کمتره بعد اونم ک همه چی عالیه و فقط لذته ک حسش میکنی ن درد

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اگه روم میشد با اون آقا صحبت کنم الان اینجا نمیپرسیدم:)

خب ببین یهو نمیری سر اصل مطلب که بعدشم حضوری نحرف چت کن اینجوری خجالتش کمتره بحثو شروع کنی میره تا تهش مثلا بگو یکی تعریف میکرد شب عروسیش انقد حالش بد بوده بردنش بیمارستان یکم پرو بالش بده بگو از نوجوونیم مثلا میترسیدم از این موضوع بعدشو اون خودش بلده 😂😁

😂😂فرض کن صدا بره بیرون از خونه آدم فردا چطور تو چش همسایه ها نگاه کنه😂

همون دیگه سعی میکنی جیغت درنیاد ایندفعه خفه میشی از درد🤣

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️