2777
2789
عنوان

❌شب زفاف❌ یا همون شب اول عروسی

308974 بازدید | 35 پست

سلام قشنگای من شب تون بخیر 

ببینید این تایپک و فقط به خاطر راهنمایی زدم و دوست دارم اگه دوست داشتید از تجربیات تون بگید چون روم نمیشه با کس دیگه ای رو در رو حرف بزنم

من همیشه از شب اول(زفاف) میترسم و یه جورایی وحشت دارم 

به نظرتون ترسم به جاست یا نه؟آیا اونجوری که فکر میکنم،همون قدر وحشتناکه؟

اگه اشکالی نداره دوست دارم بدونم الان از رابطه راضی هستید یا نه؟

انشاالله که نترکم چون جای بهتری از این جا سراغ ندارم واسه سوالم و لطفا یه عده بی جنبه و کم ظرفیت نباشید و یه کم منطقی فکر کنید 

چون بخدا خیلی به راهنمایی هاتون احتیاج دارم

مرسی از کسایی که درک و شعور بالایی دارن

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

نه هیچ چیز ترسناکی توش نیست 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله زفافتم مثل متن تاپیکت رنگارنگ باشه،:)))))

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

منم خیلی ترس داشتم و واقعا هم وحشتناک بود تا ده روز خونریزی داشتم چون نوع بکارتم ضخیم بود تا چند مدت بعدشم درد داشتم،  کلا رابطه یجوریه که گاهی حال میده گاهی هم انگار هیچی نیس و بود و نبودش فرق نداره، در کل لذتش به روحیاتت توی اون لحظه و بدنت ربط داره 

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️