2777
2789
عنوان

خیانت

191 بازدید | 10 پست

سلام خانوم های گل 

من مدتها  بود خواننده خاموش بودم امروز عضو شدم باور کنید از دیدن طرز تفکر بعضی‌ها انگشت  به دهانم.. 

روی سخنم با اون خانم هایی هست که میان تایپیک خیانت میزنن و اینجا دنبال نشانه هایی  برای خیانت شوهراشون می‌گردن.اخه مسلمون کجای این دنیا دیدی آدم بیاد  زندگیش رو آیندش رو عشقش رو با نظرات  ده تا آدم که بیشتر رنج سنیشون بین 14 تا 25 ساله مجرد معلوم الحال و حذب باد محک بزنه 

خانم تو با اون آدم داری زندگی میکنی بغلش میخوابی  باهاش سریه سفره میشینی هنوز شوهرت رو نشناختی اونوقت بانظر چهار  تا آدم مجاز ی زندگیت رو به گند میکشی تخم بی اعتمادی رو به دل خودت میندازی شک رو به مغزت تزریق میکنی میشی خوره جون خودت و شوهرت؟ خانم عزیز موبایل  یه وسیله شخصیه تو گوشی شوهرت سرک نکش . هر پیامی به هر زنی که دلیل خیانت نیست ... سیاست داشته باش.. یه ذره جیگر داشته باش.... اونقدر خانمانه و با سیاست رفتار کن که شوهرت نیاز  به دیگری نداشته باشه.... مرد رو فقط از قلبش میتونی به تسخیر خودت دربیاری وگرنه با زور باشه زور اون از تو بیشتره 

مرد مگه چی میخواد؟ آرامش‌ خونه ای که قراره شب برگرده توش ‌؛ اعتماد‌‌ی که زن خونه بهش بده که مرد رو مثل کوه استوار نگه داره.... زیبایی  رفتار و کردار وقتی موقع حرف زدن میخوای درسته قورتش بدی وقتی زبون درازی وقتی حاظر جوابی و قتی ننه تو ننه من میکنی معلومه پیشت آرامش نداره میره سراغ کسی که زبون بازی بلده 

همون اندازه که به خودت میرسی به لحنت، گفتارت، رفتارت، اخلاقت، هم برس آراستگی یه زن فقط به ظاهر نیست به اینا س

متین و با وقار باش باوقار حرف بزن، رفتار کن، راه برو برای خودت ارزش و احترام بخر

محاله تو زن باشی و مردت بهت خیانت بکنه محالللللل 

فکر میکنی این مردایی که خیانت میکنن به خاطر کم توجهی خانومشونه فقط ؟؟

یعنی اگر خانوم پرفکت باشه دیگه مرد خیانت نمیکنه ؟؟

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم محال نیست با اطمینان نگو.....دیدم زن هایی که زن بودن ولی شوهرش عوضی و ذات غلط بوده رفته دنبال کثافت کاری...انقدر همه چیزو گردن جنس زن نندازین

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....
عزیزم همه اینا کشکه کشک.مرد باید ذاتش درست باشه.ازبالا منبرهم بیاپایین

خانم من رو پرون ده پونصد نفر کار کردم در هشتاد درصد  موارد کمبود باعث شده و فقط بیست درصد یا بیمار بودن یابه اجبار تن به ازدواج دادن 

خیانت الان دیگه مد روز شده زن و مرد هم نداره

ربطی هم  به خوب و بد بودن زن نداره آدمای مریض و بی وجدان خیانت میکنن 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

نود درصد خانمهآ بهترین آرایش رو بیرون از خونه دارن  بهترین لباس هارو بیرون میپوشن با دیگران که هم صحبت میشن بهترین الفاظ رو به کار میبرن 

بیرونه هستند مودبند با سلیقه اند خوش اخلآقند بآ گذشتند.. منطقی اند، لبخند رو لبشونه و توی خونه.... 

نود درصد خانمهآ بهترین آرایش رو بیرون از خونه دارن  بهترین لباس هارو بیرون میپوشن با دیگران که ...

بخاطر اینکه دیده نمیشن تو خونه.....واسه اینه شوهر بی احساس دارن....خیانت هیچ تو جیهی نداره..‌هردو طرف هر جای زندگی فهمیدن به درد هم نمیخورن فقط وجدان داشته باشن مثل ادم جدا بشن نه اینکه خیانت کنن

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....