سلام خانوم های گل
من مدتها بود خواننده خاموش بودم امروز عضو شدم باور کنید از دیدن طرز تفکر بعضیها انگشت به دهانم..
روی سخنم با اون خانم هایی هست که میان تایپیک خیانت میزنن و اینجا دنبال نشانه هایی برای خیانت شوهراشون میگردن.اخه مسلمون کجای این دنیا دیدی آدم بیاد زندگیش رو آیندش رو عشقش رو با نظرات ده تا آدم که بیشتر رنج سنیشون بین 14 تا 25 ساله مجرد معلوم الحال و حذب باد محک بزنه
خانم تو با اون آدم داری زندگی میکنی بغلش میخوابی باهاش سریه سفره میشینی هنوز شوهرت رو نشناختی اونوقت بانظر چهار تا آدم مجاز ی زندگیت رو به گند میکشی تخم بی اعتمادی رو به دل خودت میندازی شک رو به مغزت تزریق میکنی میشی خوره جون خودت و شوهرت؟ خانم عزیز موبایل یه وسیله شخصیه تو گوشی شوهرت سرک نکش . هر پیامی به هر زنی که دلیل خیانت نیست ... سیاست داشته باش.. یه ذره جیگر داشته باش.... اونقدر خانمانه و با سیاست رفتار کن که شوهرت نیاز به دیگری نداشته باشه.... مرد رو فقط از قلبش میتونی به تسخیر خودت دربیاری وگرنه با زور باشه زور اون از تو بیشتره
مرد مگه چی میخواد؟ آرامش خونه ای که قراره شب برگرده توش ؛ اعتمادی که زن خونه بهش بده که مرد رو مثل کوه استوار نگه داره.... زیبایی رفتار و کردار وقتی موقع حرف زدن میخوای درسته قورتش بدی وقتی زبون درازی وقتی حاظر جوابی و قتی ننه تو ننه من میکنی معلومه پیشت آرامش نداره میره سراغ کسی که زبون بازی بلده
همون اندازه که به خودت میرسی به لحنت، گفتارت، رفتارت، اخلاقت، هم برس آراستگی یه زن فقط به ظاهر نیست به اینا س
متین و با وقار باش باوقار حرف بزن، رفتار کن، راه برو برای خودت ارزش و احترام بخر
محاله تو زن باشی و مردت بهت خیانت بکنه محالللللل