2821
2789
عنوان

نقاشیم+عکس

343 بازدید | 18 پست

ببینین چطوره اولین باره دارم میکشم میدونم پرعیبه😂

خواستم شماهم ببینین

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

کسی نیومد😐😑

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گذاشتم ببینین چطوره ولی راستشوبگین😑

قشنگه😍

جدی😑

اره بابا برا شروع خوبه

مرسی گلم😘شوهرم باورش نمیشدخودم کشیدم 😂😂

خوشگ کشیدی برا بار اولم خوبه فقط یکم اون دختره کجه و یکمم پایین، البته چون گفتی گفتما نظرمو وگرنه که خودم همینشم بلد نیستم نقاشیم صفره🤣

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
2824
2823
2791
2779
2792