2777
2789
عنوان

نقاشیم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 18 پست
خوشگ کشیدی برا بار اولم خوبه فقط یکم اون دختره کجه و یکمم پایین، البته چون گفتی گفتما نظرمو وگرنه که ...

میدونم دختره خوب درنیومده اخه هولکی کشیدم دخترم همش اذیت میکرد😩والامن عاشق نقاشیم ولی اصلاوقت کشیدنشونداشتم😑😑

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی قشنگه آفرین دختر هنرمند

ممنون عزیزم😘😘😍

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
میدونم دختره خوب درنیومده اخه هولکی کشیدم دخترم همش اذیت میکرد😩والامن عاشق نقاشیم ولی اصلاوقت کشیدن ...

نه خیلی خوبه گفتم که من خودم صفره نقاشیم ولی چون پرسیدی گفتم که اصلاح کنی پیشرفت کنی وگرنه عالیه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤