2777
2789
عنوان

یه نفر که به رفیق صمیمی نیاز داره

141 بازدید | 13 پست

سلام یه پسر 18 ساله هستم ولی خیلی تنهام به علم و پیشرفت در زندگی خیلی علاقه دارم ولی خانواده خوبی ندارم از بچگی افسرده ام اضطراب اجتماعی دارم بخاطر نقاط ضعفم هیچکس دوسنداره با من صحبت کنه یا همدلی کنه واقعا خیلی تنهام کاش یه نفر بود باهم همدلی میکردیم بهم مشاوره میداد اگه کسی بود واقعا خیلی پیشرفت میکردم چون اهداف بزرگی دارم ولی تنهایی انرژیمو ازم میگیره :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هستم ولی خستم 

یوتیوب ببین درس بخون تلاش کن رفتی یونی بدون اینکهوشرایطتو بگی دوست پیدا کن برو صفا سیتی 

از شرایطت به کسی نگو چون وقتی بفهمن بد برخورد میکنن

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

اولین مشاوره رو بهت میدم 

امیدوارم خیلی زود بهش ایمان بیاری و باورش کنی 

به هیچ کس اعتمادی نیست 

آدمها از روی نیاز به همدیگه رو میارن 

در حالیکه هیچ کس نمی تونه نیاز کس دیگه رو برآورده کنه

هیچ کسی دلسوز کسی نیست 

هیچ کس کار کسی رو انجام نمیده 

باری از دوش کسی بر نمیداره 

همه رو مدار خودشونن و خودخواهیشون 

اینا پیش فرضت باشه راجع به تمام آدما 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

با خودت دوست باش:)ببین بعضی موقع ها تنهایی یه نعمته

ادمای تنها همیشه قوین چون همیشه رو پای خودشونن و تنهایی سختی هارو گذروندن

سعی کن با خودت حال کنی و به خودت قول بدی که سختیارو میگذرونی و روزای خوبی میان و قراره کلی موفق بشی و به خودت افتخار کنی

روزی یه ادمایی میان تو زندگیت که باید درست انتخاب کنی و اگه اشتباه انتخاب کنی حسرت تنهایی هاتو میکشی

پس بهت قول میدم بعد این تنهاییا یه ادمای خیلی خوبی قراره بیان تو زندگیت که کل گذشتت یادت بره

اگه روزای سختی داری و نیاز داری با یکی درد و دل کنی و اگه کسی و نداری سعی کن حرفاتو بنویسی برای خودت

پس خودت دلیل حال خوب خودت باش🤍🌻

زمانی که فقط خودتو پیدا کردی تو تنهاییات میفهمی دیگه هیچ کس نمیتونه اون انرژی خوبه رو‌به خودت بده

تمام چیزایی که گم کردی تو خودته و با  شناختن خودت میتونی کامل خودتو پیدا کنی

برای همدردی دنبال کسی نگرد رو کاغذ بنویس و بنویس و بنویس

اینجوری انرژی منفی تخلیه میشه

وقتتو با باشگاه و کارایی که دوس داری پر کن

من این کارو الان ۴ساله دارم انجام میدم و میتونم بگم تمام چیزایی که الان دارم رو‌تو تنهاییم پیدا کردم توام امتحانش کن

زندگی همینه،بالاخره یه روزی یه جایی هممون تنهامیشیم ومجبوریم یه مسیری روتنهایی سپری کنیم

منم کسیوندارم که باهاش حرف بزنم وتنهای تنهام

فقط خودمودارم

سخته،اسون نیس ،دلت میگیره،گریه میکنی،دوس داری ینفرباشه ک باهاش حرف بزنی،دردودل کنی،تکیه کنی بهش،ولی خودتی وخودت

موزیک گوش بده،قدرت رویاپردازیتوازش استفاده کن،فیلم وسریال ببین ،کتاب بخون،زبان یادبگیروکلی کارای دیگه که بهترازدنبال ادم خوب گشتنه....

قبلاانقدتنهابودم،کلیییی ادم کنارم بودولی ازیه جایی نبودنشونوترجیح میدی به بودن

تنهایی قوی ترت میکنه بچه جان❤️

یه رستوران یاکافی شاپ ک تنهایی بری

یکی دوبارکه تنهایی بری خرید

باخودت تنهایی حال کنی

بعدش دیگه هرسختی واست اسونه🌱

هیچ کی نه میتونه وابستت کنه بخودش نه میتونه بارفتنش تهدیدت کنه

توقوی میشی

قوی

یه بار زنگ زدم اول میگفت لطفا صبر کنید بعد قط میشد

سلام داداشم یه سری حرف باهات دارم که کمکت میکنه و دوس دارم از داداشت قبول کنی درخواست دوستی رو تا بتونم باهات در ارتباط باشم ، فقط چون امید دارم به مهربونی افسانه ایت روی تکستت گفتم در ارتباطت باشم باهات ، قابل درکی از سمتم