2777
2789
عنوان

🔴من یک تک فرزندم🔵

3510 بازدید | 151 پست

فقط اینو بگم ک واقعا اگر مشکل جسمی ندارید و مشکل حاد دیگه ای ندارید ، و بچه تون تک فرزنده، خیلیییی براش سخت خواهد بود... خیلی.... 

و خیلی..... 

ب حدی غمگینم ک حوصله ی توضیح زیاد هم ندارم 

اما حس کردم اگر نگم مدیونم 

من ۳۴ سالمه. 

دوتا بچه هم دارم ... 

اما نه خواهری نه برادری نه پدری نه مادری 

فقط یک لحظه تصور کنید حالم رو.....

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کاش یه استیکری وجود داشت ک اندازه ی حسم رو میتونست توصیف کنه و من ازش استفاده میکردم..... 

حالا من ک ۴ تا خواهر دارم چیشده.حتی نمیتونم یچیزی بگم بهشون.همه سرگرم زندگی خودشون.منم تنها.اصلا درددل اینا نمیکنم باهاشون بابا

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بخدا راحتی مثه من خوبه تو خونه همش جنگ اعصاب با خواهر از خود راضی مغرورم برو چند تا دوست پایه و باحال پیدا کن حال کن

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز
عزیزم همیشه اینطوری نیست من یه برادر دارم که فرشته عذابه و کاش تک فرزند بودم این موجود تو زندگیم نب ...

واقعا؟ 

عزیزززززززززم 🥺

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

سخته ولی خیلی بهتر از چندین فرزند هست بی آینده و پشتوانه .غم و اندوه رو همه دارن .مخصوصا خانواده شلوغا همش دعوا و بحث و کینه .سخت گرفتی برا خودت دنیا رو 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

منم با شما موافقم اینجا هم هروقت همچین تاپیکی زده شد گفتم نه فامیل برای ادم خانواده میشه نه پدر و مادر همیشگین 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

منم ۳۶ سالم هست

یه خواهر دارم که سالی یکبار احوال همدیگه رو نمیپرسیم

یه برادر هم دارم که به خونم تشنه است

بستگی به تربیت خانواده داره

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…