2777
2789
انقددکتررفتماینی توخونه میگم میخام برم فلان دکتربحثودعواشروع میشه ک توچیزیت نیس افکارتوکنترل کن نمید ...

مگه دکتر هستن برات تجویز میکنن به خودت تلقین نکن 

اصلااا خودت رو بازیچه دست اینو و اون نکن راحت برو پیش بهترین روانشناس بهت کمک می‌کنه حالت خوب میشه اصلا ب اینا اهمیت نده چی میگن فقط به فکر خودت باش برای روح خودت بجنگ

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
مگه دکتر هستن برات تجویز میکنن به خودت تلقین نکن  اصلااا خودت رو بازیچه دست اینو و اون نکن راح ...

مغزندارن ک بفهمن چی میگم ادموب هردردمیندازن باحرف وچرتوپرت بعدمیگن تلقینه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مغزندارن ک بفهمن چی میگم ادموب هردردمیندازن باحرف وچرتوپرت بعدمیگن تلقینه

اصلا بهشون اهمیت نده در مورد این مشکل کوچیکی هم که پیش اومده اجازه نده صحبت کنن وقتی نمی‌تونن این ترس و استرس و اضطراب تو رو درک کنن و تا حالا تجربه نکردن بیجا میکنن نظر بدن تو میری پیش روانشناس و قطعااااااا حالت خوب میشه

اصلا بهشون اهمیت نده در مورد این مشکل کوچیکی هم که پیش اومده اجازه نده صحبت کنن وقتی نمی‌تونن این تر ...

مرسی ک روحیه میدی بهم‌واقن کسی منونمیفهمه این بیشتراذیتم میکنه حتمن میرم پیش ی روانشناس

مرسی ک روحیه میدی بهم‌واقن کسی منونمیفهمه این بیشتراذیتم میکنه حتمن میرم پیش ی روانشناس

تو خودت یک زن قوی و محکمی و به دنبال راه حل برای حل کردن مشکلت هستی و این خودش فوق العاده هست موفق و پیروز باشی زن قوی💪😍😍