2821
2789
انقددکتررفتماینی توخونه میگم میخام برم فلان دکتربحثودعواشروع میشه ک توچیزیت نیس افکارتوکنترل کن نمید ...

مگه دکتر هستن برات تجویز میکنن به خودت تلقین نکن 

اصلااا خودت رو بازیچه دست اینو و اون نکن راحت برو پیش بهترین روانشناس بهت کمک می‌کنه حالت خوب میشه اصلا ب اینا اهمیت نده چی میگن فقط به فکر خودت باش برای روح خودت بجنگ

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
مگه دکتر هستن برات تجویز میکنن به خودت تلقین نکن  اصلااا خودت رو بازیچه دست اینو و اون نکن راح ...

مغزندارن ک بفهمن چی میگم ادموب هردردمیندازن باحرف وچرتوپرت بعدمیگن تلقینه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مغزندارن ک بفهمن چی میگم ادموب هردردمیندازن باحرف وچرتوپرت بعدمیگن تلقینه

اصلا بهشون اهمیت نده در مورد این مشکل کوچیکی هم که پیش اومده اجازه نده صحبت کنن وقتی نمی‌تونن این ترس و استرس و اضطراب تو رو درک کنن و تا حالا تجربه نکردن بیجا میکنن نظر بدن تو میری پیش روانشناس و قطعااااااا حالت خوب میشه

اصلا بهشون اهمیت نده در مورد این مشکل کوچیکی هم که پیش اومده اجازه نده صحبت کنن وقتی نمی‌تونن این تر ...

مرسی ک روحیه میدی بهم‌واقن کسی منونمیفهمه این بیشتراذیتم میکنه حتمن میرم پیش ی روانشناس

مرسی ک روحیه میدی بهم‌واقن کسی منونمیفهمه این بیشتراذیتم میکنه حتمن میرم پیش ی روانشناس

تو خودت یک زن قوی و محکمی و به دنبال راه حل برای حل کردن مشکلت هستی و این خودش فوق العاده هست موفق و پیروز باشی زن قوی💪😍😍

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز