2821
2789

هعی خواهر تاپیک‌احرم ببین ....

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میبینی یروزخوبه خوبم یروزنه همش فکرمردن توسرمه هی میخام فک‌نکنم کوفتی بازمیادتوذهنم حالموبدمیکنه

برو پیش روانشناس خودتو با این افکار عذاب نده

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
انگاری مرض پیداکردم نمیتونم ب چیزای خوب فک کنم همش منفی روانپزشکم رفتم قرصاش گیجم کردنخوردم

روانشناس بهتره شب ها پادکست گوش کن 

برو پیش روانشناس خودتو با این افکار عذاب نده

بعدزایمان من اینجورشدم یسالونیمه درگیرم دکترنموندگشتماتپش قلب داشتم شدیدنفسم بالانمیومدتاخودصب بیدارمیموندم میلرزیدم دندونام قفل میشدازمایش چقددادم تیروییددکترقلب اینوراونوراخررفتم روانپزشک اونم یسری دارودادعین مست هامیشدم ننداختم

بعدزایمان من اینجورشدم یسالونیمه درگیرم دکترنموندگشتماتپش قلب داشتم شدیدنفسم بالانمیومدتاخودصب بیدار ...

واااای چه بددددد حتمااااااااااا پیش یه روانشناس خوب برو

مطمعنمممممم خوب میشیبییی    

انقددکتررفتماینی توخونه میگم میخام برم فلان دکتربحثودعواشروع میشه ک توچیزیت نیس افکارتوکنترل کن نمیدونم تلقین نکن دست خودته میشینم سرجام.یجوری میشم میگم یکی پیشم باشه خوبم تنهاشدم میمیرم من بعدزایمان مادرشوهرم بامابددعواکردمنوهل داداعصابموریخت بهم بعداون اینجورشدم هزارباربش لعنت میفرستم

2824
2823
2791
2779
2792