2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بلند شو صورتت رو بشور . نزدیک خونه پارک هست برو پارک . بازار هست برو بازار .
خدایا من بارها و بارها دست عدالت پنهان تو رادیدم رحمت بی انتهای تو را با جان و دل حس کردم و همیشه شرمنده تو هستم ، باز هم از تو طلب میکنم : مهربانم یا سمیع یا بصیر یا قادر یا منتقم یا مانع یا معطی یا صبور
الهیییییییییی خیلیییی درکت میکنم منم از خانوادم دورم .. بعدش میشینم گریه وزاری.... وبعدش با شوهرم میریم بیرون و دور دور
یعنی میشه یه روزی منم تیکر بارداری بزننم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایا به امید توووووو
اگه نمیخوای بری بیرون یه فیلم بذار سرت گرم بشه .
خدایا من بارها و بارها دست عدالت پنهان تو رادیدم رحمت بی انتهای تو را با جان و دل حس کردم و همیشه شرمنده تو هستم ، باز هم از تو طلب میکنم : مهربانم یا سمیع یا بصیر یا قادر یا منتقم یا مانع یا معطی یا صبور
غصه بیخودی نخور اگه دوستی کسی نزدیکت هست بلند شو برو پیش اون .
عزیزم این طبیعیه که دلت واسه خانوادت تنک بشه...این افسردکی نیست. اما سعی کن به خودت بقبولونی که شرایط سختی دارم اما میتونم از پسش بربیام...اکه امکانشو دارید هر دو هفته یکبار برین دیدن خانوادت یا اونا بیان به شما سر بزنن. خودتو سرکرم کن...مثلا کلاس آشپزی برو و با پختن انواع غذاها هم خودت مشغول میشی هم شوهرتو خوشحال میکنی هم روحیه ات عالی میشه...
پسرم....مرد من.....دستان کوچک و نگاه شیرینت تکیه گاه امن من و وجودت آرامش بخش لحظات دلواپسی من است....ممنونم که هستی
به خواهرت زنگ بزن باهاش صحبت کن بیرون هم بری حال و هوات عوض بشه خیلی خوبه
پاکت پول ، مگنت و کارت پستال های زیبا.... [smiley]l/l_71.gif[/smiley] http://quiliiing.mihanblog.com/ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=874459&postID=34244313
7 ساعت که چیزی نیست من خواهرزاده ام اون سر دنیاست اوایل که رفته بود هر وقت تماس میگرفت مادر و پدرش زار زار گریه می کردند تازه یه دختر مجرد بود رفته بود پیش خانواده عمه اش درس بخونه . حالا شوهر کرده شوهرش هم خارجیه . پس اون چی ؟
عزیزم منم از این روزها زیاد داشتم همین الان دوتا پسر خاله هام اینجا هستند فردا صبح میخوان برند منو و پسرم پکر و ناراحتیم
خدای مهربان امروز دوباره از خواب بیدار شدم....نفس میکشم...
عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستند... از تو ممنونم
اصلا غصه نخور یه برنامه بچین برای خودت .