2777
2789
یه گوشی با حافظه ۲۵۶بگیر با قیمت خوب و دوربین خوب بقیشم هرچیزی لازم داری بخر مادی نگر نباشین لطفا&nb ...

خب این مشخصاتی که میگی واسه یه گوشی کم کم ۳۰ یا ۲۰ تومن میخواد

سیندرلا اگه به عقب بر میگشت هیچوقت یه پرنسس نمیشد💙 بیخیال گذشته و همه روابط و آدمای سمی       تموم شدش!                                                     از چی میترسی؟ وقتی از سخت ترین شبای زندگیت بدون اینکه به کسی چیزی بگی گذشتی...🙃                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا یکی از آشناها مون پول پیش خونش 13میلیون بود بعد دوتا دختر مجردش رفتن دوتا آیفون 13خریدن فقط هم ...

اون بحثش فرق داره کسی که داره بخره نوش جونش

اما کسی که به زور شکمش رو سیر میکنه بهتره به فکر نون شبش باشه تا کلاسش🙂💜

سیندرلا اگه به عقب بر میگشت هیچوقت یه پرنسس نمیشد💙 بیخیال گذشته و همه روابط و آدمای سمی       تموم شدش!                                                     از چی میترسی؟ وقتی از سخت ترین شبای زندگیت بدون اینکه به کسی چیزی بگی گذشتی...🙃                     
خب این مشخصاتی که میگی واسه یه گوشی کم کم ۳۰ یا ۲۰ تومن میخواد

نصفه قیمت اون گوشیه خب هرچقدرم بگی برو اصلا با بقیه پولش دوربین خوب بخر خدایییی نمیدونم چرا انقدر مردم الان ظاهر بین و مادی نگر شدن

نه بابا حافظه اين عاليه من ٢٤ساعته عكس وفيلم ميگيرم تاحالا نتونستم حافظه پركنم

بله میدونم این همه پول میدیم انتظار یه چیز عالی هم باید داشت قطعا💜