2777
2789
چرا گوشی با این قیمت میخرید؟ واقع دلیلش چیه گوشیای دیگه چه کارایی ندارن که اون داره 

حتما دلیلی داره که ۶۸ تومن دیگه 

چرا آدم هیچوقت نباید بهترین چیز رو داشته باشه و به کم قانع باشه؟

دوربین آیفون ۱۳ رو با یه سامسونگ مدل ۲۰۱۶ مقایسه کنی فرق نداره ؟

اون حجم از حافظه زیاد با یه گوشی دیگه با مدل پایین تر قابل مقایسه هستش؟

پس قطعا نسبت به بقیه گوشی ها برتری داره

سیندرلا اگه به عقب بر میگشت هیچوقت یه پرنسس نمیشد💙 بیخیال گذشته و همه روابط و آدمای سمی       تموم شدش!                                                     از چی میترسی؟ وقتی از سخت ترین شبای زندگیت بدون اینکه به کسی چیزی بگی گذشتی...🙃                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای فکرش منو به ذوق میاره داشته باشی ببین چه حسی ها🤩

نه ميدونين من اولين بار از ٧شروع كردم بعدش هي رفتم بالا الان١٤پرو مگس ولي چون اپل ايدي همون عين گوشي قبلي ميشه واقعا ادم حس خاصي نداره

حتما دلیلی داره که ۶۸ تومن دیگه  چرا آدم هیچوقت نباید بهترین چیز رو داشته باشه و به کم قانع با ...

من خودم الان a73خریدم حدود ۱۵تومن شده با همه چیش خوب نیست؟ چقدر فاصله قیمت داره اصلا s21سامسونگ ۲۱تومن خوب نیست؟ دوربین حافظه خوب نیست؟ الکی بهونه نیار

ایفون باز بودن اخه ا این قیمتتتت چجوری میتونن هرچقدرم پولدار باشن ولی به نظر من یه چیز غیر ضروره&nbs ...

چرا كسي موتور بازه يه ميليارد ميده موتور فقط واسه حالش ديگه

حتما دلیلی داره که ۶۸ تومن دیگه  چرا آدم هیچوقت نباید بهترین چیز رو داشته باشه و به کم قانع با ...

یه گوشی با حافظه ۲۵۶بگیر با قیمت خوب و دوربین خوب بقیشم هرچیزی لازم داری بخر مادی نگر نباشین لطفا 

من خودم الان a73خریدم حدود ۱۵تومن شده با همه چیش خوب نیست؟ چقدر فاصله قیمت داره اصلا s21سامسونگ ۲۱تو ...

بهونه نیست عزیز گوشی پرچم داره ۶۸ میلیون قیمتش قطعا نسبت به اونا بهتر قطعا 

سیندرلا اگه به عقب بر میگشت هیچوقت یه پرنسس نمیشد💙 بیخیال گذشته و همه روابط و آدمای سمی       تموم شدش!                                                     از چی میترسی؟ وقتی از سخت ترین شبای زندگیت بدون اینکه به کسی چیزی بگی گذشتی...🙃                     
چرا گوشی با این قیمت میخرید؟ واقع دلیلش چیه گوشیای دیگه چه کارایی ندارن که اون داره  

بخدا یکی از آشناها مون پول پیش خونش 13میلیون بود بعد دوتا دختر مجردش رفتن دوتا آیفون 13خریدن

فقط هم دارن مینالن نداریم و دختراشون اما کلاس میزارن 

بنظرم هرکی پولداره و درامد داره نوش جونش اما اونی که نداره .‌‌..