2777
2789

شوهرم خیانت کرد چن بار،،، یه بارم جن سی.

الان یه ماهه دیگه چکش نمیکنم ،خودش گفتهدبگه خیانت نمیکنه بهم، ولی من نمیتونم، اصلا آرامش ندارم ،اعتماد ندارم.همش فک میکنم باز تکرار میکنه.

من ۲۴ سالمه، بچه هم ندارم. شوهرم میگه اگه تا چن ماه دیگه بچه نمیخای، جداشو ازم چون چن ساله بچه نیاوردم(۴ساله)

از طرفی احساس سر باری میکنم رو خونواده ک بخام برگردم پیششون،،، چون اونا دوس ندارن طلاق بگیرم،،، ولی اذیتم نمیکنن. 

ولی چون بیکارم و مستقل نیستم،، حس سربار بودن میکنم ک بخام برگردم پیششون.

چیکار کنم اخه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بهش بگو تا مطمئن نشم ازت بچه نمیارم

اگه با ی بچه برگردی خوته بابات بهتره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

طلاق بگیر 

فقط طلاق بگیر از این ادم 

حقت نیست اینطوری زندگی کنی 

جدا شو و با مهریه ات یه کسب و کار کوچیک راه بنداز و درس بخون و باشگاه برو و....

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

جداشو و مطمن باش از کاری ک میکنی روزهای قشنگترس برات میاد

چطور به خونوادم این اطمینانو بدم کهایندم بد نمیشه؟؟

آخه خیلی نگرانن و همش میخان این حسو به منم منتقل کنن،،،، و تیکع میندازن ک تو زندگیتو بلد نیستی جمع کنی،،، از آیندم میترسن میگن مگه فکر کردی نفر بعدی بهتر از شوهرته

چطور به خونوادم این اطمینانو بدم کهایندم بد نمیشه؟؟ آخه خیلی نگرانن و همش میخان این حسو به منم منتق ...

ببین فقط بچه نیار ۴ سال چیزی نیست سنی هم نداری 

اصلا فعلا زیر بار نرو

به خانوادت بگو از کجا معلوم تکرار نکنه