2777
2789

چند ساله ازدواج کردین ؟؟؟باید با سیاست باشی کم کم بکشی سمت خودت 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

اگر یه مثال بزنی که در چه موقعیتی این اتفاق افتاده، راحت تر می تونم راهنمایی ات کنم. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بهش بگو میخوام مستقل باشیم و خودمون تصمیم بگیریم و اگه به حرف شما اهمیت نداد و به حرف خواهراش گوش دادجدی برخورد کن با بی محلی بهش بهمون ناراحتی، البته شایدم چیز بدی نمیگن بهش شما حساس شدی نمیدونم. اصولا خواهرا بدی برادرشون نمی‌خوان عزیزم. 

خب بهش بگو میخوام مستقل باشیم و خودمون تصمیم بگیریم و اگه به حرف شما اهمیت نداد و به حرف خواهراش گوش ...

درسته یکی ازخواهراش جدا شده خیلی توی زندگیمون دخالت میکنه موندم چیکار کنم شوهرم میگه ک خواهراش و مادرش رو تنها نمیزاره و ولشون نمیکنه چون پدرشوهرم تازه یه ساله فوت کرده خلاصه اگر راه حلی میدونید بهم بگید 

احتمالا چون شما هنو رگ خوابشو نداری یا از خواسته ها و اخلاقش شناخت کافی نداری ولی خواهراش میدونن کی ...

من باهاش خیلی خوبم و به حرفش گوش میدم ولی اون اینطوری نیست به حرف خواهراش بیشتر گوش میده تا من 

درسته یکی ازخواهراش جدا شده خیلی توی زندگیمون دخالت میکنه موندم چیکار کنم شوهرم میگه ک خواهراش و ماد ...

خب الان همسرتون نقش حامی و پشتوانه واسشون داره و چون تازه پدرشون فوت شده طبیعیه به نظرم با گذر زمان درست میشه عزیزم بهش گیر نده فقط. 

من باهاش خیلی خوبم و به حرفش گوش میدم ولی اون اینطوری نیست به حرف خواهراش بیشتر گوش میده تا من 

عزیززم چی بگم خیلی از آقایون اینطور هستن متاسفانه ولی امیدوارم با رفتار خوب شما خودش متوجه اشتباهش بشه گلم

مثلا میخایم بریم بیرون بهش میگم بهانه میاره و به حرف خواهراش گوش میده

دیدم که گفتی توی دوران عقد هستی. و حتما قبل از اینکه زندگی مشترک رو شروع کنید باید این مسئله رو حل کنید چون به رابطه تون آسیب میزنه. چند تا پیشنهاد دارم:

_ به هیچ عنوان توی مکالمات خودت، به خانواده‌اش اشاره ای نکن.مثلا نگو "چرا فلان روز خواهرت اینو گفت تو قبول کردی؟" چون اینطوری بدتر نسبت به موضوع حساس میشه و حتی توی فاز لجبازی میفته.

_ روی احساس و نیاز خودت متمرکز شو. مثلا جمله‌ای که میگی اینطوری باشه " عزیزم چند روزه جایی نرفتیم. میایی با هم بریم بیرون. کنارت احساس آرامش می‌کنم و الان به حضورت احتیاج دارم" 

_ اگر به درخواست‌هات جواب منفی داد چی؟ باید ببینی چقدر تکرار میشه. اگر مواردش خیلی زیاده، باید با هم صحبت کنید. توی حرف زدن هاتون حتما دلایلش رو بپرس. نذار حس کنه که فقط دلت میخواد خواسته های تو برطرف بشه و نسبت به نیازهای اون بی تفاوت هستی.

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊