الان چهار پنج ماهی میشه از عشقم جدا شدم دوسال باهم بودیم کلی حرفای عاشقانه میزد بهم ، میگفت میمیرم برات و کلی چیزای دیگه باورش داشتم اخرشم خیلی بد ازم جدا شد همیشه من قهر میکردم به خاطر حرفاش ولی میومد معذرت خواهی و اینا آشتی میکردیم ولی این بار خودش گفت رابطه ما فایده نداره و رفت … خیلی شبا یواشکی گریه کردم داغون شدم حمله پاتیک بهم دست میداد الان آروم تر شدم سعی میکنم گریه نکنم و خاطراتمونو یادآوری نکنم اخه وقتی یادم میاد دلم میخواد بمیرم ولی همش فکر میکنم بهش ، همش میگفت من عاشقم میدونم تو چی میکشی و میدونم چه سختی داره ، ده سال ازم بزرگتر بود من ۱۸ سالمه ، نمیگفت منم عاشقتم میگفت منم عاشقم ، نفهمیدم میگه عاشق توام یا عاشق کسی دیگه ، چجوری فراموش کردید ، اصلا میشه فراموش کرد ؟😭
بابا فراموش میشه چند سال دیگه یادت بیوفته میگی کاش براش گریه و غصه نمیخوردم . دختر عمو من 7سال با یک ...
همین الانشم میگم کاش انقدر خودمو فداش نمیکردم کاش خودمو تباه نمیکردم اشکانم حیف نمیکردم ضربان قلبی که به خاطرش بالا میرفتو حیف اون نمیکردم ولی هر کی ام بهم ابراز علاقه میکنه و اینا به هیچ کدوم حسی ندارم بخوام جایگزین کنم
نه ، الان مردای فامیل ما عاشقانه زن و بچشونو دوست دارن و هیچوقت سعی نکردن با حرفاشون گول بزنن کسیو و زبون بازی کنن ، واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید ولی کسی که میاد با زبون بازی کسی رو عاشق میکنه ولش میکنه بد ذاته ، بد ذاتی بعضی از مردای هول رو به پای همه مردا نذارین و اینجوری خودمونو قانع نکنید
زن و شوهر با دوست پسر از زمین تا اسمون فرق داره زن و شوهر بهم تعهد دارند
نه ببینید اصلا بحث من زن و شوهر و دوست دختر دوست پسری نیست ، دیدم اطرافم کسایی که کلا با یک نفر بودن بدون زبون بازی و حرفای دروغ همونو گرفتن ، بودن کسایی ام که هول هستن ولی سمت دختری که پاکه و بدون گذشته س نمیرن میرن سمت کسی که اهل این کثافت کاری ها باشه واسه رفع نیازشون و میدونن قرار نیست ازدواج کنن بهش امید واحی نمیدن ، نمیرن یه دختر پاک رو عاشق خودشون کنن واسه راضی شدن به شرایط اونا که هیچ کس قبول نمیکنه و از عشق سو استفاده میکنن