2777
2789
عنوان

چقدر طول کشید تا فراموشش کنید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4430 بازدید | 20 پست
بابا فراموش میشه چند سال دیگه یادت بیوفته میگی کاش براش گریه و غصه نمیخوردم . دختر عمو من 7سال با یک ...

همین الانشم میگم کاش انقدر خودمو فداش نمیکردم کاش خودمو تباه نمیکردم اشکانم حیف نمیکردم ضربان قلبی که به خاطرش بالا میرفتو حیف اون نمیکردم ولی هر کی ام بهم ابراز علاقه میکنه و اینا به هیچ کدوم حسی ندارم بخوام جایگزین کنم 

مردها ذاتا زبون بازن چرا شما خانما باورتون میشه ؟؟؟

نه ، الان مردای فامیل ما عاشقانه زن و بچشونو دوست دارن و هیچوقت سعی نکردن با حرفاشون گول بزنن کسیو و زبون بازی کنن ، واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید ولی کسی که میاد با زبون بازی کسی رو عاشق میکنه ولش میکنه بد ذاته ، بد ذاتی بعضی از مردای هول رو به پای همه مردا نذارین و اینجوری خودمونو قانع نکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب ، منم الان به یه بی حسی رسیدم ولی میگم کاش اینقدر عاشقش نمیشدم کاش اصلا منو نمیدید وقت ...

اره سخت‌میشه

من همیشه میترسم هیچ وقت نتونم عاشق بشم:|

با کوچکترین کار طرف از چشمم میوفته

چی بگم والا
همین الانشم میگم کاش انقدر خودمو فداش نمیکردم کاش خودمو تباه نمیکردم اشکانم حیف نمیکردم ضربان قلبی ک ...

سعی کن سرتو گرم کنی به خودت زمان بده برو بازاری گشت گذاری یا مسافرتی اهنگای غمگین گوش نکن خوب میشی هیچی مهم تر از خودت نیس به خودت بخاطر اون اسیب نزن

زن و شوهر با دوست پسر از زمین تا اسمون فرق داره زن و شوهر بهم تعهد دارند 

نه ببینید اصلا بحث من زن و شوهر و دوست دختر دوست پسری نیست ، دیدم اطرافم کسایی که کلا با یک نفر بودن بدون زبون بازی و حرفای دروغ همونو گرفتن ، بودن کسایی ام که هول هستن ولی سمت دختری که پاکه و بدون گذشته س نمیرن می‌رن سمت کسی که اهل این کثافت کاری ها باشه واسه رفع نیازشون و میدونن قرار نیست ازدواج کنن بهش امید واحی نمیدن ، نمیرن یه دختر پاک رو عاشق خودشون کنن واسه راضی شدن به شرایط اونا که هیچ کس قبول نمیکنه و از عشق سو استفاده میکنن