2777
2789
عنوان

معرفی به استاد چیه؟؟

726 بازدید | 16 پست

برای کسی که بهمن ترم آخرش هست

معرفی به استاد رو همین ترم میگیره؟؟؟

میشه بگید دقیقا یعنی چی معرفی به استاد؟

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵

برا ترم آخر هست وقتی باید درسی که قبلا افتادی رو پاس کنی ولی استاد اون ترم دانشگاه تدریس نمیکنه ، غیرحضوری درس رو میگیری ، فقط امتحان میدی

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا ترم آخر هست وقتی باید درسی که قبلا افتادی رو پاس کنی ولی استاد اون ترم دانشگاه تدریس نمیکنه ، غی ...

یعنی با همین امتحان های بهمن ماهم همین ترم امتحان این درسم رو میدم؟؟؟

اگر ترم آخر باشی 

و ۲تا ۴واحد از درست باقی مانده باشه گاهی تا ۶واحر هم مجازه بستگی به دانشگاه داره 

بعد پاس کردن درسای ترم آخر و اومدن نمراتت میتونی بدونم سر کلاس رفتن با استاد توافق کنی و امتحان بدی 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
یعنی با همین امتحان های بهمن ماهم همین ترم امتحان این درسم رو میدم؟؟؟

اره 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
میشه همین ترم بهمن بردارم؟؟؟چون ترم آخرمه

الان چند واحد برداشتی؟

من ۲۰ تا برداشتم بعد ۴ واحد مونده

آموزش پرسیدن گفت دیگه نمیتونی برداری باید تابستون برداری  ولی بازم بپرس بضی وقتا قبول میکنن

اگر ترم آخر باشی  و ۲تا ۴واحد از درست باقی مانده باشه گاهی تا ۶واحر هم مجازه بستگی به دانشگاه ...

من الان ترم آخر هستم و فقط یک درس پاس نشدم

همین ترم آخری میتونم با بقیه درسام بگیرمش به عنوان معرفی به استاد و همین ترم امتخانش رو بدم؟

الان چند واحد برداشتی؟ من ۲۰ تا برداشتم بعد ۴ واحد مونده آموزش پرسیدن گفت دیگه نمیتونی برداری باید ...

من این ترم باید ۱۰ واحد پاس کنم

فقط ۱۰ واحد برام تعریف شده

و فقط همین یه درس رو افتادم که ۲ واحد بود

خب اره اگه ارائه نشده میتونی معرفی به استاد بگیری دیگه

یعنی انشالله با تموم شدن ترم بهمن دیگه لیسانسم رو میگیرم درسته؟

یعنی انشالله با تموم شدن ترم بهمن دیگه لیسانسم رو میگیرم درسته؟

اره اون ۲ واحدم بگیری پاس کنی فارغ التحصیل میشی

فقط برا اطمینان دوباره بشین حساب کن چند واحد پاس کردی مثلا رشته ی من باید برای لیسانس ۱۳۷ واحد پاس کنیم توام حساب کن که آخر کاری نگن باید بیای😅

اره اون ۲ واحدم بگیری پاس کنی فارغ التحصیل میشی فقط برا اطمینان دوباره بشین حساب کن چند واحد پاس کر ...

باشه مرسی🌸