2777
2789
عنوان

برای بوی بد عرق چی استفاده میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2392 بازدید | 42 پست
مطمئنی اصله؟ ن والا من میزنم  نمیزاره عرق کنم بمونه بو بدم ببینم عکسشو بفرست

از کجا بفهمم اصله یا ن؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی اصله؟ ن والا من میزنم  نمیزاره عرق کنم بمونه بو بدم ببینم عکسشو بفرست

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
اره عزیزم..صابون آنتی. باکتریال هم بگیر استفاده کن..از حمام هم که میای بدنت رو کامل خشک کن 

مرسی گلم خسته شدم انقدر رفتم حموم بازم بوی بد دادم

چقدر تاثیر داره عزیزم؟منظورم چند ساعته

تا حمام بعدی طی ۲روز یا ۳ روز

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
پشتش کد داره؟ از اون خط خط ها سریال همون

بله داره

خوشیختانه پاهام بو نمیده ولی زیربغل و نگم برات جدیدنم یه بوی جدید گرفته یعنی حالم بهم میخوره از خودم ...

دقیقا منم به تازگی همین مشکلو پیدا کردم قبلا تعریقم اذیت کننده نبود جدیدا بوی جدیدی گرفته نمیدونم چیکار کنم راه حلی پیدا کردی شما؟