2777
2789
عنوان

برای بوی بد عرق چی استفاده میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2392 بازدید | 42 پست
جوش شیرین بعد حموم بزن هنوز نمداره پماد زینکم خوبه

مضر نیست مثل سنگ مرداب؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تووی کفشت جوش شیرین بریز اصلا دیگه پاهات بو نمیگیره

خوشیختانه پاهام بو نمیده ولی زیربغل و نگم برات جدیدنم یه بوی جدید گرفته یعنی حالم بهم میخوره از خودم حالا هرروز نهایت یروز درمیون حمومم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
والا من رکسنا میزنم هر ۱۴ روز حموم میرم نگه میداره عرقم نمیکنم

هردوهفته یه بارمیری یعنی؟؟موهات چرب نمیشه؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

۱۴روز یبار حموم میری🙄مگ میشه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
خوشیختانه پاهام بو نمیده ولی زیربغل و نگم برات جدیدنم یه بوی جدید گرفته یعنی حالم بهم میخوره از خودم ...

کمبود ویتامین باعث بوی بد بدن میشه

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

اسپری یا مام؟من مام صابونیشو گرفتم دیروز رفتم حموم زدم امروز بو میدادم ۱۷۰ تومنم پول دادم

هردوهفته یه بارمیری یعنی؟؟موهات چرب نمیشه؟

یکم چرب میشه اذیت کننده نیس واسم من باردارم شرایطم فرق داره منظور زیر بغل رکسانا تا هر وقت حموم بری نمیزاره عرق کنی

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
مام جنتالین

تاثیرش چقدره؟

اسپری یا مام؟من مام صابونیشو گرفتم دیروز رفتم حموم زدم امروز بو میدادم ۱۷۰ تومنم پول دادم

مطمئنی اصله؟ ن والا من میزنم  نمیزاره عرق کنم بمونه بو بدم ببینم عکسشو بفرست

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
کمبود ویتامین باعث بوی بد بدن میشه

جدا ؟نمیدونستم