2777
2789

گفت نه چون تو بهم محل نمیدی خسته شدم ازدست دنبالت بودم اینجوری کردم شاید به خودت بیایی ولی من نمیتونم دوسش داشته باشم به خاطر اشتباهاتش از اونورهم نمیتونم جدا بشم بچم چی میشه آخه موندم چیکار کنم انگاری تو جهنم گیر کردم

میشه باورکن خیلی زود

برو مشاور

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوستش نداشتی برات اصلا مهم نبود که محل بهت میده یا نه پس سعی کن فراموش کنی و ازنو بسازی 

یه لباس راحت و گشاد 🎀یه چای تازه دم ☕ یه موسیقی ملایم🎶 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه…🧚🏻‍♀️💖
چرا دوسش نداری چیکار کرده

سر زایمان بهم قول داد منو ببره سزارین پول بده آخرش زیرش زد چون یه دکتر زنان گفت خودم سزارینش میکنم با هزینه کم ولی فقط تو شیفت خودم اینم گفت چرا الکی خرج کنم وقتی میگه انجام میدم قرار بود فرداش سزارینم کنه ولی دستکاریم کرد به جا فردا دردم بگیره شبش دردم گرفت تو بیمارستان بچمو با دستگاه کشیدن الآنم افتادگی مثانه دارم شوهرم میگه پشیمونه ولی چه فایده هربار از خودم میپرسم مگه من فرقم با بقیه چیه که بردنشون بیمارستان خصوصی

میشه باورکن خیلی زود

سر زایمان بهم قول داد منو ببره سزارین پول بده آخرش زیرش زد چون یه دکتر زنان گفت خودم سزارینش میکنم ب ...

عزیزم این که مشکل حادی نیست بهت مگه خیانت کرده ول کن مردا همه خسیسن