2777
2789
عنوان

استامبول

| مشاهده متن کامل بحث + 3523 بازدید | 98 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان مثلا فلان شهر ایران زلزله میشه بقیه شهرا ایران خیلی داغدارن وبراشون مهمه!!!!!!

نه ولی اخبار میگفت بیشتر هتلا رو دادن به زلزله زده ها واسه اسکان و خرید مشکل ممکنه پیش بیاد 

ببین کلا زمستون تور ها ارزون تره ولی من خودم که تابستون رفته بودم و بیشتر ترجیح میدم چون ممکنه یسری تفریحارو نتونی بری مث پارک ابی و خب میدون تکسیم و خیابونش همه برند دارع و نمیدونم پاساژ جواهیر اگه میخای ریز بدونی سایت لست سکند سفرنامه هاشو بخون 

نه ولی اخبار میگفت بیشتر هتلا رو دادن به زلزله زده ها واسه اسکان و خرید مشکل ممکنه پیش بیاد 

هتل ۵ ستاره و یه شهری دیگ اونم شهر شمالی که خیلی فاصله داره رو که این کارو نمیکنن،نهایتا همون شهرهای نزدیک خودشون این مار کنن

تکسیم نزدیکه به استقلال؟

اره خیلی بهم نزدیکن

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
الان مثلا فلان شهر ایران زلزله میشه بقیه شهرا ایران خیلی داغدارن وبراشون مهمه!!!!!!

چطور مهم نیست اینجا هستن بچه هایی که تاپیک میزنن ما دلمون میسوزه برا اونا 

خیلی ها هستن براشون برا کمک میرن خیلی ها هستن کمک مالی میکنن 

یعنی شما میبینی دلت به حال هموطنت نمیسوزه 

چطور مهم نیست اینجا هستن بچه هایی که تاپیک میزنن ما دلمون میسوزه برا اونا  خیلی ها هستن براشون ...

دل سوختن فرق داره با چیزای دیگ

مثلا سیستان زلزله شد

تهران همه کاسبی ها تعطیل شد!!!نه هر کی به کار خودش رسید رسید

حالا ترکیه هم لنگه ایران

من محجبه هستم کلا جاهایی که به دردمون میخوره میخواییم بریم

خب درسته ولی پارک ابی برای محجبه ها هم هست مامان منم با مایو اسلامی امد و خیلیا اینطوری بودن و عادیه 

خب اونا هم مگه مارک های خوب دارن؟؟ بعد این پاساژهای اوت لتشون چجوریه؟؟

اوت لت ها هم میبرن اونا همه دورن از تقسیم و تاکسی بیش از حد گرونه باید با ون با تور بری بهت خوش میگذره هم خرید میکنی ولی در کل ترکیه و دوبی جای خرید نیست جای تفریحه یادت باشه گالاتاپورت بری باید با تاکسی بری حدود ۱۶۰ تومن بده ولی واقعاا دیدنیه پر از هنرپیشه های ترک دریای زیبا کشتی تفریحی و ..... میتونی با کشتی بری قسمت آسیایی و بیای . از تور یک استانبول کارت بگیر که شارژش کنی و نیاز به پول نقد برای رفت و آمد نداشته باشی

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل