2777
2789
عنوان

استامبول

| مشاهده متن کامل بحث + 3523 بازدید | 98 پست

باتور تو کشور غریب صد در صد بهتره . هتل ۶ج ۶نل های میدون تقسیم و برین هتل سمینال بهترین با کیفیت ترین و ارزانترین هتلی بود که رفتم همه ی تفریحات و با تور برین آخر شب هم بزارین برای پیاده روی تو خیابون استقلال . دور میدون تقسیم اول استقلال دونر کباب داره و برگر خیس عااالین حتما بخورین داخل خیابان استقلال دومین نمایندگیه کوتون و پیدا کن روبروش داخل کوچه ارزانترین و با کیفیت ترین رستورانه  اسکند کبابوهم حتما امتحان کن

برای خریدفصل خوبی نیست چون اف ها آذر و دی و اردیبهشت هستن ولی تور خودش بازارهای خوب و میبره ولی از نیدونم تقسیم با مترو برو مرکز خرید جواهیر.  اگر ایستا داری بهروز شامی و فالو کن هر شب از استانبول فیلم میزاره میتونی ببینی و بیشتر یاد بگیری . راستی تو فرودگاه فقط بجنب که جا نمونی بیش از حد بزرگهههه از در شماره ۱۳ هم باید خارج شین 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آها اگه فقط خود استانبول باشه موردی نیست ولی شهرهای دیگه نمیشه رفت دیگه ولی به قول بچه ها آره داغدار ...

الان مثلا فلان شهر ایران زلزله میشه

بقیه شهرا ایران خیلی داغدارن وبراشون مهمه!!!!!!

زارا  و بقیه برند معروفا کجا خوبه؟

همه جا داره و قیمت‌ها یکین تو استقلال هستن تو جواهیر و بقیه بازار ها هستن که تور ها خودشون میبرن السی از همه بهتر بود و دفکتو . ولی خیللللی گرررونن خیلللی . اصلا به خرید فکر نکن شلوارها دقیقا دو برابر کیش بود کفش ها هم همینطور برو فقططط بگرددد

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
آها اگه فقط خود استانبول باشه موردی نیست ولی شهرهای دیگه نمیشه رفت دیگه ولی به قول بچه ها آره داغدار ...

زلزله واسع جنوب ترکیه بوده شهرهای شمالی اتفاقی نیفتاده چندتا از اشناهامون اونحان زنگ زدیم گفت حالمون خوبه مشکلی پیش نیومده

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

زلزله واسع جنوب ترکیه بوده شهرهای شمالی اتفاقی نیفتاده چندتا از اشناهامون اونحان زنگ زدیم گفت حالمون ...

دقیقا اون شهری که زلزله شده نزدیک سوریه بود 

واستامبول کلا اون باالا سمت شمال

از ایران گرون تر در میاد یعنی لباسای ترک؟!

بله چون میگن ماله ما اصله ولی دستفروش های آخر شب استقلال خیلی خوبن