باتور تو کشور غریب صد در صد بهتره . هتل ۶ج ۶نل های میدون تقسیم و برین هتل سمینال بهترین با کیفیت ترین و ارزانترین هتلی بود که رفتم همه ی تفریحات و با تور برین آخر شب هم بزارین برای پیاده روی تو خیابون استقلال . دور میدون تقسیم اول استقلال دونر کباب داره و برگر خیس عااالین حتما بخورین داخل خیابان استقلال دومین نمایندگیه کوتون و پیدا کن روبروش داخل کوچه ارزانترین و با کیفیت ترین رستورانه اسکند کبابوهم حتما امتحان کن
برای خریدفصل خوبی نیست چون اف ها آذر و دی و اردیبهشت هستن ولی تور خودش بازارهای خوب و میبره ولی از نیدونم تقسیم با مترو برو مرکز خرید جواهیر. اگر ایستا داری بهروز شامی و فالو کن هر شب از استانبول فیلم میزاره میتونی ببینی و بیشتر یاد بگیری . راستی تو فرودگاه فقط بجنب که جا نمونی بیش از حد بزرگهههه از در شماره ۱۳ هم باید خارج شین
میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
همه جا داره و قیمتها یکین تو استقلال هستن تو جواهیر و بقیه بازار ها هستن که تور ها خودشون میبرن السی از همه بهتر بود و دفکتو . ولی خیللللی گرررونن خیلللی . اصلا به خرید فکر نکن شلوارها دقیقا دو برابر کیش بود کفش ها هم همینطور برو فقططط بگرددد
میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل