2777
2789
تهوع صبحگاهی داری؟ بی‌حالی یا پر انرژی؟ بینیت بزرگتر شده؟ ویارات چیه؟ رنگ صورتت روشن‌تر شده یا نه؟ س ...

اوایل تهوع داشتم الان کمتر شده بعضی وقتا بی حال بعضی وقتا پر انرژی نه بینیم همونه نه روشن نشده اصلا از قیافه تعقیر نکردم سردرد ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ویار فقط اول دلم خربزه میخاست نه اونجوری نیستم ک چیزی هوس کنم

من شنیدم از بقیه ک میگن اگه چهره مادر تو بارداری عوض بشه بچه دختره بازم نمیدونم

تو بگو...#بهشت کدومه؟؟اصن تو این #زمین بهشت کجا بود....
تهوع صبحگاهی داری؟ بی‌حالی یا پر انرژی؟ بینیت بزرگتر شده؟ ویارات چیه؟ رنگ صورتت روشن‌تر شده یا نه؟ س ...

برا من میگی تهوع صبگاهی ندارم شاید چن باری داشتم ویارم اول دوغ بود و شوری الان ترش کمتر بخاطر معده م البته !شکلات اینام میخورم فرقی نداره انرژی کم رنگ صورتم نمیدونم اما اوایل بارداری حس میکردم چقد نازرشدم الکیا هیچ تغیری نکرده بودم خودم خودمو دوس داشتم و موهامم یکم انگار شاداب شده سردرد ندارم میل جنسی صفر اوایل از بوی شوهرم بدم میومد الان بهترم ده هفته شدم بالا اوردن هم روزی حداقل یبار بوده قبلا شب بود الانا شاید بشه روز عق خالی ک هنوزم میزنم