2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دارم کارای ای یو ای میکنم پشیمونم نمیتونم دیگه ادامه ندم چون کلی هزینه کردم اولش میگن ۴..۵تومن ول ...

انشالله ک نتیجه ببینین خواهر منم ای یو ای کرد چون دوتا دختر داره پسر میخاست ک اصلا باردار نشد

انشالله سالم باشه و پسر🤣 علائم کلا حالت تهوع دارم از شوهرم و بوی خونمون بدم میاد غذامم کم شده

الهی آمین اره واقعا خودمم همش همینه دعام...انشالله برای شما هم پسر سالم و خوشگل باشه🥰🥰🥰

من تا هفته پیش همش حالت تهوع داشتم غذامم ۱/۳ شده بود الان حالت تهوعم تقریبا قطع شده غذام ولی کمه...البته چون ۴ مغز میخورم و شیر و اینا خیلی گشنم نمیشه

الهی آمین اره واقعا خودمم همش همینه دعام...انشالله برای شما هم پسر سالم و خوشگل باشه🥰🥰🥰 من تا هف ...

وای من از ۴ هفتگی تهوعم شروع شده تا همین الان باید قرص بخورم وگرن بالا میارم با قرصم بازم حالت تهوع دارم البت منم شبا بیشتر میشه

کمر درد و لگن دردم دارم

انشالله ک نتیجه ببینین خواهر منم ای یو ای کرد چون دوتا دختر داره پسر میخاست ک اصلا باردار نشد

قربونت عزیزم 🥰

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
بله متوجهم ... تو این شرایط واقعا نباید ادم ریسک کنه...من مطمئنم پسر خواهی داشت ب زودی🥰🥰🥰🥰

انشالله😍😍

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
وای من از ۴ هفتگی تهوعم شروع شده تا همین الان باید قرص بخورم وگرن بالا میارم با قرصم بازم حالت تهوع ...

بستنی دوای دردتا هر وقت حالت تهوعت شروع شد اندازه ی قاشق غذا خوری بستنی بخور 

اب روی اتیشه....

الهی آمین اره واقعا خودمم همش همینه دعام...انشالله برای شما هم پسر سالم و خوشگل باشه🥰🥰🥰 من تا هف ...

سلام عزیزم 

خوبی

نینیت خوبه 

کی میری سونو ان تی

کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑
سلام عزیزم شکر شما خوبین؟؟؟ انشالله ۱۳ اسفند  شما چی؟؟

به سلامتی گلم 

منم برای ۱۳ نوبت داشتم که دوروز پیش زنگ زدن گفتن کار پیش اومده ۱۴ اسفند باید برم

خیلی حس عجیبیه واقعا...

انشالا هم سلامتی نینی هامون 

هم اینکه جنسیت مشخص باشه و همونی باشه که میخوایم