2777
2789
خدا حفظش کنه اره زود نشون داده

قربونت عزیزم الان ماشالله ۱۰سالش تموم شده 😅

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
حالت تهوع شدید شدید شدید تا غروب هرچی میخوردم بالامی اوردم درجا ....دلمم فقط چیزای شیرین میخواست مثل ...

عزیززززم....

حالا من تا چند روز پیش یکم حالت تهوع داشتم شب ها 

الان کلا همونم قطع شده....

میلمم چیزای ترش مثل لواشک و الوچه و اینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله هرجفتتون هرچی میخاهیدباشه ...منم میخام ای یو ای کنم تعیین جنسیت پسر😜😜

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
عزیززززم.... حالا من تا چند روز پیش یکم حالت تهوع داشتم شب ها  الان کلا همونم قطع شده.... می ...

حالت تهوع شب میگن پسره

میدونی برای من ک فرقی نداره ولی حانواده همسرم نوه پسر ندارن همه دخترن شوهرم پسر دوس داره انشالله ن ...

اره واقعا سالم بودنش خیلی مهمه....

من خودم خیلی دوست دارم پسر باشه 

ولی برای شوهرم خیلیییییی فرق نداره چون من میگم پسر اونم میگه پسر باشه

واقعا ما هم با همین معذل رو داریم ...همه نوه ها و بچه ها دخترن

علائماتون چیاست؟؟؟

انشالله هرجفتتون هرچی میخاهیدباشه ...منم میخام ای یو ای کنم تعیین جنسیت پسر😜😜

انشالله عزیزززززم به سلامتی ...

منم رژیم تعیین جنسیت گرفته بودم ....

یسری کارای دیگه هم کردیم موقع اقدام ک برای پسر بود

انشالله عزیزززززم به سلامتی ... منم رژیم تعیین جنسیت گرفته بودم .... یسری کارای دیگه هم کردیم موقع ...

من دارم کارای ای یو ای میکنم پشیمونم نمیتونم دیگه ادامه ندم چون کلی هزینه کردم اولش میگن ۴..۵تومن ولی بالای ۲۰..۳۰تومن میشه گول میزنن دکتراادم و

من دارم کارای ای یو ای میکنم پشیمونم نمیتونم دیگه ادامه ندم چون کلی هزینه کردم اولش میگن ۴..۵تومن ول ...

اره ب منم دکترم گفت بیا ای یو ای 

بعد با شوهرم صحبت کردم گفت نه همین رژیمو میگیریم اگر شد که خداروشکر نشد بچه بعدی بعدا راجع بهش تصمیم میگیریم

🥹🥹🥹🥹برم سونو بهم بگن پسره اولین نفر شمارو دعا میکنم ک بهتون خدا ی پسر خوشگل و موفق بده🥰🥰🥰🥰🥰

فدات عزیزم 😘😘هروقت رفتی حتمااابیاخبرم کن 

اره ب منم دکترم گفت بیا ای یو ای  بعد با شوهرم صحبت کردم گفت نه همین رژیمو میگیریم اگر شد که خ ...

اخه من جای ریسک ندارم یکی دیکه کلاا بچه میخام