2777
2789
عنوان

توگوشیش😭😭😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2723 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه دوس پسر غیر هرزه هم داریم؟ همه اونایی که دوس پسر داشتن این حرفارو شنیدن یه سری ساده بودن وا دادن نابود شده ایندشون یه سری عاقل بودن و طرفو انداختن اشغالی. مواظب خواهرت باش نصیحتش کن 

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
من از همین میترسم نوشته بود فیلمو از گوشیت پاک کن باخنده ولی ندونستم چ فیلمی اونم درحوابش خنده فرستا ...

اینقدر براش از این مدل داستانا بگو

بعد لبخند بزن بگو آبجی خوشگلم اگه کسی به تو چیزی گفت به خودم بگو با هم حلش میکنیم

اکه برای منم اتفاقی افتاد به تو میگم

مامانم جدا زندگی میکنه بابام اکثرا خونه نمیشه داداشم هم همش بیرونه منم ک متاهلم این خاهره بدبختم تنه ...

داداشت که اصلا ،نه آدم پخته ای نه در جایگاهیه که بخواد با خواهرت برخورد کنه ، اگه واقعا به نظرت پدر مادرت نمیتونن کمک کنن خودت اقدام کن( البته مثله خواهر) نه پدرو مادر از در دوستی اول سوال کن راجع به دوست پسرو این چیزا و خیلی این موضوع رو عادی نشون بده و نشون نده که جبهه ای داری و وقتی گفت که با کسیه یه سری نصیحتای خواهرانه بکن که اجازه نده کسی ازت سو استفاده کنه و زرنگ باشو از این حرفا که خودت زبون خواهرتو بهتر بلدی، اگه هم میخوای به خانوادت بگی خیلی بازش نکن فقط در حدی بگو که با یه نفر دوسته یا صحبت میکنه ولی اگه مادرت آدمی نیست که آشوب به وجود بیاره به اون بگی بهتره

میدونی این ترسوندن که فامیل دیدتت و ... که بچه ها میگن روش خوبیه ها ولی به نظرم موقتیه و بعد چند وقت دوباره شروع میشه باید ریشه ای حل بشه این مشکل 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم