2777
2789
عنوان

شیرازیا

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 103 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دلیل نداره یکیو اینجوری اذیت کنن  دلش چادر نمیخواد حالا

دقیقا منم همینو میگم چون شرایطم این بود و تو سری خوردم.یه بار چادر برداشتم یه فامیلا دید.اینقدر بجنگه تا خانوادش کنار بیان.حق ندارن مجبورش کنن.کوتاه نباید بیاد.بعد مدتی کنار میان واسشون عادی میشه

ترمینال مه سمت پایین شهر  حالا بهش میگیم باکلاسش کنن  بابا تهرونی😁😁🤣🤣🤣🤣🤣

🤣ن بابا حالا ترمینال جنوب تهران من ی بار رفتم چاله میدون بود ولی خیلی خلوت وسوت کور بود فک کنم هنو تو رختخاب بودن شیرازیا چون ظهر بود

کاربر بی اعصابم ؟؟ ور آر یو؟
جاده کمر بندی دریاچه نمک هست؟؟؟🤔 نیستا نرسیده به سروستونه

اره قبل سروستون بود ی حاده ای بود دیگه از شیراز میخورد ب سروستون

مرسی عزیزم اوندم اینجاهارومیرم منم شوخی میکنم میدونم ک شیراز خیلی قشنگه داشتم خودمو قانع میکردم کمت ...

تهرانم خوبه امکانات بیشتر... ولی خب شیراز هوای پاک و زیبایی شهر ولهجه دلنشین..دیگه هم به اون فرد فکر نکن که لیاقت نداره و...همه خوشی زندگی  به شهری نیست که توش زندگی میکنیم. هزاران نفر توی همین شهر زیبا شب وروزشون غصه وسختی وغمه.

پارسا پسرمامان😍
توو کافه هاش توو نارنجستان کوچه پس کوچه های معالیاباد و قصردشت حافظیه کل خیابوناش اخر شب بوی به ...

پس منم باید بیام اونجا نمیذارم تک خوری کنین میام همه کافه ها رو اسفالت میکنم

تهرانم خوبه امکانات بیشتر... ولی خب شیراز هوای پاک و زیبایی شهر ولهجه دلنشین..دیگه هم به اون فرد فکر ...

اون ادم بدجوررفته تو مخم نمیدونم چیکار کنم کاش میشد فکرنکنم بهش

عجب منم تهران دو بار بیشتر نرفتم🤣

منم تهران تازه اومدم وقت نمیکنم برم بگردمش قبلش ی جای کویری بد بودم با ادمای مزخرف ولی تهران خیلی خوبه بخصوص ادماش

کوفتم که داره میشه  مامانم اعصابم خورد کرده روانیم کرده  امروز کلاس ریاضی داشتم گف چادر ...

یک باربرای همیشه باهاش صحبت کن وبگو با ی تارمو هیچی نمیشه ولی با ی تار افکار مریض ادم ممکنه خیلی چیزیش بشه

😂❤️ شیرازی اینطور نیستن خانواده من شکاکن 😐  از بس پسراش هی انگول ملت میدن فک میکنن دوتا هم ن ...

دقیقا 

منکه باخونوادم جنگیذم والان مامانم از چادر ی چشمیا تبدیل شده ب شلوارمام پوش لباس قرمز و موباز میره بیرون. ولی خون دل خوردم تا اینجا رسید نمیدونی چقدر باهاشون خرف زدم چ کارا ک نکردم هرروز مینداختم بیرون وسایل کفر رو