2777
2789
عنوان

شیرازیا

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 103 پست
یک باربرای همیشه باهاش صحبت کن وبگو با ی تارمو هیچی نمیشه ولی با ی تار افکار مریض ادم ممکنه خیلی چیز ...

هعی نابود شدم افسرده شدم همش تو خونم بابام اینطوری نیستا فقط مامانم به حرف داداشاش گوش میده داداش هم دختر باز 

الان خواهرم لیسانس حقوقه نمیزاره بره سرکار چون اونایی که میرن سر کار خرابن ( از نظر اینا ) چون چند تا شاغل اومده پیششون و………. فک میکنن همه همینن 

ادب مثل عطر میمونه هم خود ادم لذت میبره هم دیگران 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا ی کاری کن همین اب و هوا رو هم ازمون بگیرینااااا 

😂اگه میدونستم میشه دریغ نمیکردم از اینکار

ولی هرروز فصه میخورم بابت این موضوع

کاربر بی اعصابم ؟؟ ور آر یو؟
دقیقا  منکه باخونوادم جنگیذم والان مامانم از چادر ی چشمیا تبدیل شده ب شلوارمام پوش لباس قرمز و ...

خیلی سخته پیر میشه آدم تا اینا اینطوری بشن 

هعی نابود شدم افسرده شدم همش تو خونم بابام اینطوری نیستا فقط مامانم به حرف داداشاش گوش میده داداش هم ...

اگه میتونی با خواهرت مستقل شو الان انقلاب کردیم براهمین از خونه شروع کن مگه چندباز زندگی میکتیم نگه چندبار بیست سالته جونی ذوق داری

کاربر بی اعصابم ؟؟ ور آر یو؟
اگه میتونی با خواهرت مستقل شو الان انقلاب کردیم براهمین از خونه شروع کن مگه چندباز زندگی میکتیم نگه ...

❤️هوم بهش فک میکنم مرسی عزیزم 🌹🌹

اینکه من شیراز نیستم ناراحتم

واسه سفر بیا... دیشب تو یه کافه بودیم یه دختر و پسرم بودن، پسره ساز میزد دختره میخوند، انقدرررم صداش قشنگ بود، واسه خودشون میخوندن میزدن کاری به کسی نداشتن

پس منم باید بیام اونجا نمیذارم تک خوری کنین میام همه کافه ها رو اسفالت میکنم

منم خیلی دلم میخواد برم باز 🥺 قشنگ دلم تنگ شد

واقعا کافه هاش عالیههه

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

وای من دلم برای آش شیراز لک زده. اون زمان که مادربزرگم زنده بود میرفتیم خونشون صبحونه آش سبزی میگرفتن برامون با نون سنگک و نارنج. 😋😋😋😋 چقدر دلم تنگ شده

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.