2777
2789

معمولا قبل بارداری استفاده میکنن. من قبل بارداری استفاده کردم. حدود 4 سال پیش تقریبا 3 و نیم بود البته با بیمه میشه گرفت. الان نمیدونم چقدره

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ
معمولا قبل بارداری استفاده میکنن. من قبل بارداری استفاده کردم. حدود 4 سال پیش تقریبا 3 و نیم بود الب ...

من اواخر بارداری ام دکترم گفته باید بزنم 

منتها هیچ داروخانه ای نداره من قیمت بپرسم حتی دولتی ندارن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من اواخر بارداری ام دکترم گفته باید بزنم  منتها هیچ داروخانه ای نداره من قیمت بپرسم حتی دولتی ...

باید فقط داروخانه های اصلی مثل سیزده آبان.. یا حلال احمر مرکزی و بری. من فکر کنم از هلال احمر مرکزی گرفتم با بیمه شد 300 تومن. البته برای بیمه باید دکترت نامه بده که حتما لازم هست استفاده کنی

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ

من سابقه سقط مکرر داشتم و این دارو رو استفاده کردم و خدارو شکر نتیجه گرفتم

از دوره درمانم ۴ تا ویال اضافه اومده که دیگه لازمش ندارم و آزاد خریده بودم که اگه با بیمه بهم ندادن اونارو مصرف کنم

اگه نیاز داشتید با همون قیمتی که خریدم میتونم بدمش به شما

من سابقه سقط مکرر داشتم و این دارو رو استفاده کردم و خدارو شکر نتیجه گرفتم از دوره درمانم ۴ تا ویال ...

سلام عزیزم  ببخشید شما توچند هفته سقط میکردی؟؟قلب داشت؟چه دکتری براتون تجویز کرد که با بیمه تونستی بگیری؟؟چند دوره وهردوره چند عدد سرم زدی تا جواب گرفتی منم مشکل شمارو دارم ممنون میشم جواب بدی

سلام عزیزم  ببخشید شما توچند هفته سقط میکردی؟؟قلب داشت؟چه دکتری براتون تجویز کرد که با بیمه تون ...

سلام عزیزم

من دو تا حاملگی هام تو هفته ۵ به پایان رسید که قلب هم تشکیل نشده بود

یکی دیگه هم تو هفته ۶ بود و باز هم قلبش تشکیل نشده بود

مریض دکتر عارفی بودم و ایشون واسم نسخه نوشتن

بیمه ام هم بیمه سلامت بود

هر ماه ۴ ویال تزریق میکردم

سلام عزیزم من دو تا حاملگی هام تو هفته ۵ به پایان رسید که قلب هم تشکیل نشده بود یکی دیگه هم تو هفت ...

ممنون عزیزم که جواب دادی آخه من دوتا از بارداری هام تو۱۳و۱۴ هفته قلب ایست کرده خیلی ناراحتم بیمه سلامت میگه سرم رو فقط دکتر بیمارستان دولتی باید بنویسه که ماقبول کنیم .

یعنی از شما دکتر عارفی نوشت بیمه قبول کرد و چه مدارکی خواست البته ببخشید اینقدر سوال میپرسم 

ممنون عزیزم که جواب دادی آخه من دوتا از بارداری هام تو۱۳و۱۴ هفته قلب ایست کرده خیلی ناراحتم بیمه سلا ...

اخرین بار که سرم خریدی کی بود ؟قیمتش چندبود هر سرم عزیزم  

آخرین بار آزاد هر سرم رو ۵.۶۰۰ خریدم و با بیمه هم هر ۴ تا ویال رو ۷۰۰ خریدم

عزیزم خیلی ممنون که جواب دادی .خدا کوچولوت رو برات حفظ کنه خیلی اذیتت کردم هی سوال پرسیدم شرمنده فقط یه سوال دیگه اینکه ۵۶۰۰قیمت هر یه سرم آزاده یا ۴تاسرم آزادش این قیمت ؟؟می دونی انقدر که واسه بچه دار شدن خرج کردیم همش باید حساب وکتاب کنیم ببینیم  بودجمون میرسه یا نه . معمولا کسانیکه مثل من چند بار آی وی اف کردن و چند بار هم سابقه سقط دارن درک میکنن من چی میگم .دوستم انشالله که همیشه شاد وسلامت باشی می بخشی که انقدر سوال میپرسم 

عزیزم خیلی ممنون که جواب دادی .خدا کوچولوت رو برات حفظ کنه خیلی اذیتت کردم هی سوال پرسیدم شرمنده فقط ...

ممنون عزیزم 

ان شاءالله شما هم به زودی دامنت سبز شه و خدا یه نینی سالم و صالح بهت ببخشه، 

کاملا درک میکنم چون خودم ۳ بار سقط داشتم و هزینه های آزمایش ها و دارو ها واقعا زیاد بود.

با بیمه هر ۴ تا سرم ۷۰۰ هزار تومن بود 

اما من چون ۲ سری با بیمه دارو رو نتونستم بگیرم و به زمانی خورد که دارو گیر نمیومد خودم آزاد ۸ تا ویال خریدم و هر ویالش رو ۵ ملیون و ششصد تومن خریدم که ۴ تاش و خودم استفاده کردم و ۴ تاش موند

ان شاءالله که نیازی به این سرم نداشته باشی عزیزم چون واقعا گیر آوردنش استرس داره 

اما اگه نیاز داشتی به نظرم تا زمانی که دکترت تجویز میکنه حتما برای ماه بعدت هم آماده بذار داشته باشی چون هر ۲۸ روز یک بار باید تزریق شه و یه دفعه میبینی ماه بعدش گیرت نمیاد و استرس اینکه خدایی نکرده نینیت طوریش بشه خیلی زیاده

ممنون عزیزم  ان شاءالله شما هم به زودی دامنت سبز شه و خدا یه نینی سالم و صالح بهت ببخشه،  ...

خیلی لطف کردی جواب دادی ممنون از محبتت امیدوارم خدا دامن همه چشم انتظارهارو صبر کنه