2789
سلام عزیزم من دو تا حاملگی هام تو هفته ۵ به پایان رسید که قلب هم تشکیل نشده بود یکی دیگه هم تو هفت ...

عزیزم میشه بگین من که ۶۱ کیلو هستم چند ویال ماهانه باید بزنم 

اخه بین دکتر زنانم و دکتر ایمنیم اختلاف نظر هست واقعا گریه م گرفته و استرس دارم 

نمی‌دونم به حرف کدوم گوش بدم سه تا بزنم یا ۴ 

شما جسارتا چند کیلو بودین 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
باید فقط داروخانه های اصلی مثل سیزده آبان.. یا حلال احمر مرکزی و بری. من فکر کنم از هلال احمر مرکزی ...

برای چیه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برای چیه 

برای کسایی که سقط میکنن یا چندین بار نتیجه آی وی افشون منفی میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم میشه بگین من که ۶۱ کیلو هستم چند ویال ماهانه باید بزنم  اخه بین دکتر زنانم و دکتر ایمنیم ...

عزیزم منم هم وزن شمام.

چهار ماه پیش زایمان کردم منم سرم میزدم اما از نوع اینترالیپید. کلا تعداد دوره هاش بستگی به تعداد جهش ها داره. هر بار توی نسخه زده بود که فک کنم ۱۰۰ سی سی از سرم با ۱۰۰ سی سی آب مقطر رقیق بشه. دقیقش یادم نیست باید نسخه ها رو ببینم.

من دکتر عارفی برام نوشت گفت سه دوره بزن ولی با شک گفت چهارمی هم میتونی بزنی اگه هم نزدی نزن.

من از خودم فتوا دادم و چهار دوره زدم 😂

یعنی من از اول تا ماه چهار زدم سه دوره اول رو دقیقا سر ۲۸ روز میزدم اما چهارمی رو حدود چهل پنجاه روز گذشته بود چون همش شک داشتم دلو زدم به دریا و رفتم زدمش

عزیزم منم هم وزن شمام. چهار ماه پیش زایمان کردم منم سرم میزدم اما از نوع اینترالیپید. کلا تعداد دور ...

عزیزم تبریک میگم مامان شدنت رو 

به سلامتی و دل خوش باشه 

به من گفتن ۶ دوره بزن اما اینکه هر دوره چند تا ویال ۵ گرمی بزنم بین علما اختلافه 

یعنی حسابی اذیت میکنن آدمو 

منم که بی روحیه هستم

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

خانما شما خودتون باردار میشید یا با آی وی اف؟

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

عزیزم تبریک میگم مامان شدنت رو  به سلامتی و دل خوش باشه  به من گفتن ۶ دوره بزن اما اینکه ...

ممنون عزیزم

انشالله خودتم بسلامتی زایمان می‌کنی.

نگران نباش توکلت به خدا باشه و طبق حرف یکیشون پیش برو . قطعا مشکلی پیش نمیاد نگران نباش 

خانما شما خودتون باردار میشید یا با آی وی اف؟

عزیزم این سروم هم واسه کسایی که طبیعی حامله میشن اما سقط میکنن استفاده میشه هم واسه آی وی اف های نا موفق 

ممنون عزیزم انشالله خودتم بسلامتی زایمان می‌کنی. نگران نباش توکلت به خدا باشه و طبق حرف یکیشون پیش ...

مرسی عزیزم 

انشالله با دعات 

خدا دامن منم سبز کنه 

خیلی تو این راه سختی کشیدم