2777
2789
عنوان

چتونه امشب؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 78 پست
فک کن بااوار نمیری ولی از گرسنگی  و تشنگی تلف بشی تا کمک برسه😐🤣

ولی خدایی مطلبی ک نوشتی به درد خورد 

الان خابم میاد ولی فردا یک ساک گرم اینطوری اماده میکنم میزارم کنار 

فقط کنسرو ندارم اونم میخرم خخخخ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گفتن از ۱۴۰۳تا هشت انگار احتمالش هست..فلا بخواب🤣

اها خب فعلا مشگلی نی شب بخیر😂😂😂

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
منووو بگو دارم میمیرم از ترس به بهدش فکر میکنم 

هی ایشالا که هیچی نمیشه و پیش بینیشون غلت از اب در میاد 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

نباش عزیزم.خیلی وقته اینو اعلام کردن. توکل بخدا

هی ایشالا🚶‍♀️💔من خودم خوزستانیم خالم اینا تهرانن 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

سوت رو خوب گفتی تو تاپیکای دیگه هم بگو بنظرم خیلی خوبه هرکدوم از اعضای خانواده یه دونه سوت همراهشون باشه همه جا

البته شهرما اصلا حادثه خیز نیست امیدوارم بلا از سر شما وعزیزانتون هم دور باشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اصلا تو اون خاک و خوک کنسرو از کجا میدا کنم. ول شده رفته😂 وای خدا به دور 

والا مثلا آوار ریخته آدم زیر آواره چند جاشم شکسته  این کنسروم یه گوشه خونست چجوری باید رفت پیشش 

من لینو تو کتاب حرفه فن یا آمادگی دفاعی زمان مدرسم خونده بودم ولی خداییش اون موقع هم برام مضحک بود 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
منووو بگو دارم میمیرم از ترس به بهدش فکر میکنم 

ب این چیزا فک نکن... اخرعاقبتمون به خیر باشه انشالله...بقیه ش درست میشه

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
سوت رو خوب گفتی تو تاپیکای دیگه هم بگو بنظرم خیلی خوبه هرکدوم از اعضای خانواده یه دونه سوت همراهشون ...

ممنونم عزیزم💜انشالله از شما هم دور باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اره .. بعد بعضیا دنبال زیر بغل مارن این وسط🤦🏻‍♀️😐. 

خب نتیجه میگیرم شما از زمان راهنمایی به بعد رشد عقلی نداشتی

ببند دهنتو باشه گلم وگرنه من دهنمو باز می کنم دیگه خیلی برات اعصاب نمی ذارم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اها خب فعلا مشگلی نی شب بخیر😂😂😂

چ زود قانع شدی🤣🤣

کاش منم برم بخوابم

کلمو از گوشیم درارمو برم بخوابم🤦🏻‍♀️😐