2777
2789
عنوان

چتونه امشب؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 78 پست
عااا منم پست خودمه هر چی دلم می خواد میگم به تو ربطی نداره

😂 واقعا چتونه؟🤦🏻‍♀️

میای مسخره میکنی طلبکارم هستی!؟ خب دیگ مسخره کردی افرین صدامتیاز برو  

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
😂 واقعا چتونه؟🤦🏻‍♀️ میای مسخره میکنی طلبکارم هستی!؟ خب دیگ مسخره کردی افرین صدامتیاز برو &n ...

دوست داشتم خوشم میاد اینکارو کنم به تو ربطی نداره

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو کجا تهران؟؟؟؟؟

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
من فعلا نگران اینم مسموم بشم🤐 گشنم شد شیر و کلوچه خوردم فکر کنم شیرش تاریخ گذشته بود🤭 دل پیچه گ ...

🤣🤣عزیزم

شیر سرد نبود؟ بگیر بخواب تا بدتر نشدی

کلا از خیلی وقت پیش گفتن ک احتمال زلزله هست...الان باز بحثش داغ شده

واییی نگو توروقران هوا سرده تو این بدبختی زلزله چیع اخع

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

واای خالم تهران زندگی میکنه نگران شدم 😔

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

فکر کن اون زیر واسه خودت کنسرو باز کنی😂

فک کن بااوار نمیری ولی از گرسنگی  و تشنگی تلف بشی تا کمک برسه😐🤣

فکر کن اون زیر واسه خودت کنسرو باز کنی😂

آره اونم نجوشیده بعد با توکسین بتولونیوم بمیری😂💔

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
واییی نگو توروقران هوا سرده تو این بدبختی زلزله چیع اخع

گفتن از ۱۴۰۳تا هشت انگار احتمالش هست..فلا بخواب🤣