2777
2789
عنوان

چتونه امشب؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 78 پست
دلمون می خواد احساسات و استرس هامونو بیان کنیم به شما چه آخه استرسی هستی نخون عنوان اکثرا مشخصه

شما فرمودی مشکلمون با اب و کنسرو حل میشه؟ منم گفتم ن با توسر زدن حل میشه 😏.

شما دلت میخواد احساساتتو بیان کنی منم دلم میخواد اون چیزی رو ک از متخصص این زمینه برای مقابله با زلزله شنیدم واسه چندنفر دیگ بازگو کنم...فرق ما همینه😏

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبختیم یه سال دیگه😭

حالا ازین ستون ب ان ستون فرج است😁...ناامید نباش ما کرونا و سیل و سقوط هواپیما و ...رو گذروندیم.. غول مرحله اخر ک نیس اینم میگذره🥰🥲🍻

شما فرمودی مشکلمون با اب و کنسرو حل میشه؟ منم گفتم ن با توسر زدن حل میشه 😏. شما دلت میخواد احساسات ...

بیان کن کی جلوتو گرفته در جواب اون سوالت اینو گفتم که میگی چتونه امشب خب استرس داریم جیز عجیبی نیست 

بعدم اوضاع اونقدر داغونه که متاسفانه راه حلت دردی رو دوا نمی کنه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بیان کن کی جلوتو گرفته در جواب اون سوالت اینو گفتم که میگی چتونه امش ب خب استرس داریم جیز عجیبی نیست ...

راه حل من نیست! شما تو هر سایت معتبری ک دوس داری بزن، این عنوانو میبینی: 

بسته تدارکات شامل غذا و آب برای سه روز و همچنین چراغ قوه و سوت تهیه کنید.

شاید در نظر شما ساده و احمقانه بیاد. ولی من ترجیح میدم راهکارای عاقلانه ی متخصصین این قضیه رو استفاده کنم. 

شما جلومو نگرفتی میای مسخره میکنی😕😏 

راه حل من نیست! شما تو هر سایت معتبری ک دوس داری بزن، این عنوانو میبینی:  بسته تدارکات شامل غذ ...

باشه عزیزم آماده کن شمام بما نگو چتونه مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
باشه عزیزم آماده کن شمام بما نگو چتونه مرسی

تاپیک خودمه میگم‌

خوشت نمیاد؟ دعوت نامه نفرستادم ب سلامت عزیزمممم

تاپیک خودمه میگم‌ خوشت نمیاد؟ دعوت نامه نفرستادم ب سلامت عزیزمممم

عااا منم پست خودمه هر چی دلم می خواد میگم به تو ربطی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا بزرگه ان شاءالله ک همچین اتفاقی نمیوفته😔

ایشاالله🙏🏻💜 کاش میشد یه کاری کرد واسش💔

الان ی بارون پنج دقیقه ای میاد کل شهر میبنده...خدانکنه...