2777
2789
عنوان

چتونه امشب؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 78 پست
ببند دهنتو باشه گلم وگرنه من دهنمو باز می کنم دیگه خیلی برات اعصاب نمی ذارم

چیشد پس؟ تو ک اومده بودی اعصاب منو خورد کنی؟🤣🤣

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم عزیزم💜انشالله از شما هم دور باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اره .. بعد بعضیا دنبال زیر بغل مارن این وسط ...

بهتره جوابشونو ندی بعضیا در مقابل فهمیدن مقاومت میکنن خودتو خسته نکن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

😂😂😂 واقعا چخبره تو این سایت بیخودی چرا پروپاچه میگیرین😐

بخدا من فق اومده بودم بگم استرس نداشته باشین🤣🤣🤣

چیشد پس؟ تو ک اومده بودی اعصاب منو خورد کنی؟🤣🤣

خب اومدم دیگه الانم هستم 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
چ زود قانع شدی🤣🤣 کاش منم برم بخوابم کلمو از گوشیم درارمو برم بخوابم🤦🏻‍♀️😐

شوهرم سرکاره یع ساعت دیگ میاد دختر داییم خونمونه اینترنت دادم تلوزیون کارتون میبینع منم خوابم نمیاو

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
ولی خدایی مطلبی ک نوشتی به درد خورد  الان خابم میاد ولی فردا یک ساک گرم اینطوری اماده میکنم می ...

انشالله ک هیچوخت ازش استفاده نشه💜🙏🏻

متاسفانه شغل من کار با امثال شماست اعصابم ب این راحتیا خراب نمیشه :(

آها پس شغلت اینه که بیای...  خوری بقیه رو کنی😂💔 عاا پس راحت باش 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
شوهرم سرکاره یع ساعت دیگ میاد دختر داییم خونمونه اینترنت دادم تلوزیون کارتون میبینع منم خوابم نمیاو

حالا من فندوقو خوابوندم .ی ساعت دیگ پا میشه گریه 

و منی ک فحش میدم ب خودم ک کاشششش میخوابیدم😐

حالا من فندوقو خوابوندم .ی ساعت دیگ پا میشه گریه  و منی ک فحش میدم ب خودم ک کاشششش میخوابیدم😐

ایی خدا😍 خداحفظش کنع 

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
آها پس شغلت اینه که بیای...  خوری کنی😂💔 عاا پس راحت باش

ببین متوجهی  چقد بی احترامی میکنی؟؟ ؟!!!!!!!