2777
2789

شما باشین ادمی که ۷۰ درصد ازدواجت اون بود به زور عروست کرده و تو الان طلاق گرفتی بعضی رفتاراش خیلی خوبه گاهی وقتا بعد طلاقت هم باز همون ادم گاهی وقتا دخالت میکنه میبخشینش

بالاخره ۶۰ یا ۷۰ درصد؟

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاهد بود یا ازدواجو جور کرد؟ 

جور نکرد خواستگار اومد انقدر در گوش مامانم خوند که خوبه عروسش کن بعد مامانمم انقدر منو تحقیر کرد مجبور شدم حتی یکبار خود همون به من گفت نمیخوای ازدواج کنی گفتم نه بعد یک مشت زد تو سرم بعدش دید از پس من برنمیاد در گوش مامانم خوند که بلاخره من ازدواج کردم 

اصلا باعث و با‌نی ازدواج کس دیگه نیس اطراف فقط پیشنهاد میدن جواب نهایی دست خودته

تا وقتی من تو شرایطی قرار نگیریم نمیدونم تو هر زمینه ای حتی من ادم میشناسم خانوادش برای ازدواج تهدید به قتلش کردن تو ۱۴ سالگی بعد اون دختر خب چه راهی داره جز بله پس ما تو بعضیا شرایطا قرارنگرفتیم هنوز

خب کسی که خیلی دخالت میکنه تو زندگیت شاهد ازدواج اجبارت اون بوده میبخشیدی

اگه مطمئن باشم عمدی خواسته بدبختم کنه عمرا نمی بخشیدم .

خواهر عزیزم پیشنهادم اینه اجازه دخالت به هیچ احدالناسی ندی نه به اون و نه به هیچ کس دیگه ای رک بگو یه بار دخالت کردی کافیه دیگه نمیخاد بازم دخالت کنی

به نظرم دیگه بهش اجازه ی دخالت  نده. کسی که همچین ضربه ای بهت زده و هنوز دست از دخالت کردن بر نمیداره یا یه احمقه که نظراتش به درد نمیخوره یا یه آدم بد ذاته که قصدش ضربه زدن به توعه.

دل خسته از شب، افتاده از پا / کی می رسد باز، میلاد فردا