2777
2789
عنوان

جدایی

312 بازدید | 11 پست

با یکی توی رابطه بودم ۹سال😭😭 تو رو خدا نگید ۹سال!!!!و.... میدونم زمان زیاده ولی خب دور بودیم شرایط ازدواج نبود من ۲۵سالمه و اون ۲۹  تا خرداد امسال ک سر یه بحث کوچیک قاتی کرد و داد و بیداد ک دیگه کشش این رابطه رو ندارم و تفاوت فرهنگی داریم و خانواده راضی نمیشن و رفت!

توی این ۸ماه هر سه ماهی ی بار بهش زنگ میزدم با گریه و دلتنگی فراوون بازم حرفای همیشگی ک نمیشه اما مثل همیشه مهربون بود اما اخرین بار ک خیلی گریه کردم گفت تو داری خیلی اذیت میشی باهات میمونم بعنوان ی دوست نه ازدواج.

منم گفتم خداحافظ و... تا شب یلدا ک چون تمام خاطرات قشنگمون توی زمستون و برف بود بهش چندتا پیام توی واتساپ دادم با اینکه دوتا تیک خورد هیچوقت سین نکرد😔😔 و موند تا دیشب ک خیلی دلتنگش شدم رفتم اون پایین مایینای دایرکتم پیجشو پیدا کردم و پستاشو دیدم همش غمناک بودن و مفهوم دلتنگی و جدایی دلم آتیش گرفت و امروزم کلا داغون بودشب بهش زنگ زدم یکبار جواب نداد بچه ها من واقعن رسیدم ته خط میخام خودمو بکشم همین😭😭

۹ سال صبر کردی بعد باهات ازدواج نکرده بود ولی مونده بودی؟؟؟؟

خیلی عجیبه کاراتون

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عریزم میگذره منم وقتی ازعشق اولم جداشدم فکرمیکردم دیگه عاشق نمیشم ،دیگه زندگی برام جهنمه ،دلم مرگ میخواست

تااینکه یه فرشته اومد توزندگیم الان معنی عشقومیفهمم

♥️🧿💍

اگه بگم قشنگ ۹ سال عمرتو سوزوندی دروغ نگفتم 

نزار به ۹ سال و یه روز بکشه

تمومش کن 

بخاطر خودت

اگه لایق ارزشی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
پس اون همه محبت و عشقی ک داشتیم چی..... 

تصمیم با توئه تو این بلاتکلیفی و رد شدن دست و پا بزنی

یا ترکش کنی 

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
چرا یه ذره عشقم کم نمیشه ۸ماه از کاتمون میگذره هر لحظه بیشتر دوست دارم😔

از پسش بر میای

دلتنگی دلیل خوبی برای تکرار یه اشتباه نیست

از پسش بر میای دلتنگی دلیل خوبی برای تکرار یه اشتباه نیست

همش با امید اینک برمیگرده میگذروندم الان ک فهمیدم انگار واسه اون تموم شده‌س دارم از دلتنگی میمیرم.....

و ی حالیم دارم دلم میسوزه واسه پستایی ک گذاشته نمیدونم الان چ حالیه