2777
2789
عنوان

جدایی

312 بازدید | 11 پست

با یکی توی رابطه بودم ۹سال😭😭 تو رو خدا نگید ۹سال!!!!و.... میدونم زمان زیاده ولی خب دور بودیم شرایط ازدواج نبود من ۲۵سالمه و اون ۲۹  تا خرداد امسال ک سر یه بحث کوچیک قاتی کرد و داد و بیداد ک دیگه کشش این رابطه رو ندارم و تفاوت فرهنگی داریم و خانواده راضی نمیشن و رفت!

توی این ۸ماه هر سه ماهی ی بار بهش زنگ میزدم با گریه و دلتنگی فراوون بازم حرفای همیشگی ک نمیشه اما مثل همیشه مهربون بود اما اخرین بار ک خیلی گریه کردم گفت تو داری خیلی اذیت میشی باهات میمونم بعنوان ی دوست نه ازدواج.

منم گفتم خداحافظ و... تا شب یلدا ک چون تمام خاطرات قشنگمون توی زمستون و برف بود بهش چندتا پیام توی واتساپ دادم با اینکه دوتا تیک خورد هیچوقت سین نکرد😔😔 و موند تا دیشب ک خیلی دلتنگش شدم رفتم اون پایین مایینای دایرکتم پیجشو پیدا کردم و پستاشو دیدم همش غمناک بودن و مفهوم دلتنگی و جدایی دلم آتیش گرفت و امروزم کلا داغون بودشب بهش زنگ زدم یکبار جواب نداد بچه ها من واقعن رسیدم ته خط میخام خودمو بکشم همین😭😭

۹ سال صبر کردی بعد باهات ازدواج نکرده بود ولی مونده بودی؟؟؟؟

خیلی عجیبه کاراتون

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عریزم میگذره منم وقتی ازعشق اولم جداشدم فکرمیکردم دیگه عاشق نمیشم ،دیگه زندگی برام جهنمه ،دلم مرگ میخواست

تااینکه یه فرشته اومد توزندگیم الان معنی عشقومیفهمم

♥️🧿💍

اگه بگم قشنگ ۹ سال عمرتو سوزوندی دروغ نگفتم 

نزار به ۹ سال و یه روز بکشه

تمومش کن 

بخاطر خودت

اگه لایق ارزشی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
پس اون همه محبت و عشقی ک داشتیم چی..... 

تصمیم با توئه تو این بلاتکلیفی و رد شدن دست و پا بزنی

یا ترکش کنی 

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
چرا یه ذره عشقم کم نمیشه ۸ماه از کاتمون میگذره هر لحظه بیشتر دوست دارم😔

از پسش بر میای

دلتنگی دلیل خوبی برای تکرار یه اشتباه نیست

از پسش بر میای دلتنگی دلیل خوبی برای تکرار یه اشتباه نیست

همش با امید اینک برمیگرده میگذروندم الان ک فهمیدم انگار واسه اون تموم شده‌س دارم از دلتنگی میمیرم.....

و ی حالیم دارم دلم میسوزه واسه پستایی ک گذاشته نمیدونم الان چ حالیه