2777
2789

برای تولد دخترم چیکار کنم که خیلی خوشحال شه ؟ کسی ندارم که مهمونی بگیرم و دعوت کنم 

بزرگ هم نیست که بگم دوستی داره که اونو دعوت کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا اگ تام و جری دوست داره .. ماسکشو بخر 

یا تم تولد بخر 

یا این ک نتونی بخری . صورت باربی و... رو بکش رو برگه اچارر

چشماشو بکن  ک ماسک بشه .

براش لاک بخر ... کیک نمیتونی رست کنی  کیک دوقلو بخر روش شمع کوچیک بزار

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
۸سالشه 

ببریدش سینما انیمیشن ببینه مثلا فیلم پسر دلفینی

بعد برید رستوران غذای مورد علاقه شو بخورید 

آخرهم پارک و اومدید خونه کیکی که باهم دیگه درست کردید رو بخورید و کادوشو بدید😍

مثلا اگ تام و جری دوست داره .. ماسکشو بخر  یا تم تولد بخر  یا این ک نتونی بخری . صورت با ...

کیک و کادو‌ که‌هر سال براش می گیرم و با برف شادی و‌فشفشه و اینا ولی چون کسی نیست امسال گفت اصلا تولدامو دوست نداشتم گفتم یه کار جدید تر کنم 

یه روز کامل یا نیمروز رو بهش اختصاص بدید. بهشم بگید بخاطر تولدشه.ببریدش پارک.بعد باهم بیرون غذا بخورید.بعد بچرخید توخیابونا و یکم شیطنت و دیوونه بازی،اگه اهل مسجدین و.. میتونین اخرسر هم برید باهم یه امامزاده که حس خوب میده نمازتونو بخونین و اونجا باهاش حرفای دلی بزنین مثلا اینکه خیلی دوسش دارین و چه موفق باشه چه نباشه چه خوشگل باشه چه نباشه چه حالش خوب باشه چه نباشه چه دپرس باشه چه شاد باشه چه امیدوار چه ناامید چه منطقی چه احساسی در هرحالت دوسش دارین و کنارشین.

راستی کادو یادم رفت بگم براش بخرید.اگه مشکل مالی ندارید که یه هدیه خیلی خوشگل و کنارش چنتا هدیه کوچولو کوچولو ک تو جاهای مختلف ب یادتون باشه(ولی ن اونقدر زیاد ک سری بعد توقعش رو نتونید براورده کنید)اگرم مسئله مالی براتون مهمه صرفا چنتا چیز مهم‌‌...چیزایی ک مختص خودش باشن مثلا ی عروسک که شبیهشه و با اسن کارتون بهش بگین ک چقدر دوسداشتنیه‌.

تولدای من همه چی زوری بود کیکی که انتخاب میکردن به سلیقه من نبود کادو من اگر چیزی میخواستم اونو نمیخریدن باید به سلیقه خودشون بود مهمون دعوت کردن و نحوه تولد گرفتنم باید به سلیقه خودشون بود دیگه بزرگ شدم الان اصلا نمیگیرم نمیزارم هم که بگیرن چون اصلا خوش نمیگذره بهم فکر کن به زور چیزایی که دوس نداریو زور کنن برات😑