2777
2789
عنوان

من رژیمم ولی...!!!!

426 بازدید | 16 پست

من رژیم گرفتم رژیمم اصلا چیز ممنوعی توش نیست همه چی میخورم همه چی ولی زیر ۱۱۰۰ یا خیلی بخورم ۱۲۰۰

مثلا کیک ماکارانی ...میخورم ولی کم 

هر روزم برنج میخورم

باشگاه هم میرم 

هفته ای یک کیلو هم کم میکنم 

بعد تو یه گروهی هستم بعد میگن وا تو چطوری رژیم هستی و کیک میخوری؟؟؟ چقدر اشتباهه رژیمت 

البته همیشه نمیخورم ها مثلا ماهی یه بار و ...

من میگم اتفاقا خیلی داره رژیمم خوب پیش میره باور نمیکن!!!!

به نظر شما رژیمم غلطه؟؟؟

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خیلی هم درسته .رژیمت کالری شماریه و اینجوری اگر رژیمت ول کنی یهو انفجاری وزنت برنمیگرده.

کم بخور ولی همه چی و همیشه بخور

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
کالری شماری کلا غلطه باعث وسواس میشه

نه اتفاقا من که دوستش دارم باعث میشه ریزه خواری کناربزاری

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

نه اتفاقا من که دوستش دارم باعث میشه ریزه خواری کناربزاری

دقیقا و برای من باعث سالم خوری شد.اینجوری به غذام توجه میکنم که چی میخورم و سعی میکنم غذاهای سالمتر و بیشتر سبزیجات بخورم.

دقیقا و برای من باعث سالم خوری شد.اینجوری به غذام توجه میکنم که چی میخورم و سعی میکنم غذاهای سالمتر ...

من الان چهارروزه شروع کردم باز،امشب یه تخمرغ با۴۰ تادونه عناب خوردم امروز کلا ۹۰۰وخورده ای خورم سیرسیرم

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

دقیقا و برای من باعث سالم خوری شد.اینجوری به غذام توجه میکنم که چی میخورم و سعی میکنم غذاهای سالمتر ...

گرون زدم ایتا براکالری شماری ولی کسی توتاپیکم نیومداگه دوست داشتی لینک بدم باهم ادامه بدیم

من الان چهارروزه شروع کردم باز،امشب یه تخمرغ با۴۰ تادونه عناب خوردم امروز کلا ۹۰۰وخورده ای خورم سیرس ...

با توجه به وزنت 900 تا خوردی? یه چیزی اگه خیلی کم بخوری بدنت دچار قحطی زدگی میشه.تاپیک بامداد خمار یا مانکن های زیبا رو خوندی