2777
2789
عنوان

روزمرگی

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 53 پست
نمیتونی ویج مشاوره مالی بزنی؟ خیلیا مثل منن فک کنم استقبال بشه

پیشنهاد خیلی خوبیه ولی من در حدی نیستم الان ک بخوام مشاور مالی بدم مشاور مالی باید اطلاعات و تحصیلاتش خیلی بالاتر از منه بچه دانشجو باشه شاید در اینده ...

من پیج آنلاین شاپ دارم چون دستم تو جیب خودمه همش دوست دارم برای دکور خونه م خرج کنم اینقدم عجله دارم ...

عزیزم خودتو خیلی اذیت نکن حالا دکور خونه هم نداشتی به جایی بر نمیخوره ،

پول داشتی میخری نداشتی یکم جمع میکنی بعدش میخری 

برای دل خودت زندگی کن بیخیال مردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خودتو خیلی اذیت نکن حالا دکور خونه هم نداشتی به جایی بر نمیخوره ، پول داشتی میخری نداشتی یکم ...

اصن یه حالیم دست خودم نیست با خودم میگم آروم باش مجبور ک نیستی

نمیدونم بخاطر اینه ک پیج دکوری زیاد فالو دارم یا واقعا عاشق دکوری جاتم هرچی میخرم تموم نمیشه خواسته هام 

راستی میخواستم بگم شمع سایزی و اکسسوری اتاق کودک چون تولیدی هست درآمدش خوبه ولی گفتین کم حوصله این اگه توقع تون از خودتون زیاده ک باید تلاش تون هم زیاد باشه من شده یه هفته تا صب نمیخوابم کار میکنم ک درآمدم خوبه خرج زندگی سه نفره رو درمیارم با این عشق خرید بودنم تازه 

راستی میخواستم بگم شمع سایزی و اکسسوری اتاق کودک چون تولیدی هست درآمدش خوبه ولی گفتین کم حوصله این ا ...

من به ی چیز علاقه داشته باشم دست ازش بر نمیدارم شاید برای اینه هنوز چیزی ک دوس دارمو پیدا نکردم 

من به ی چیز علاقه داشته باشم دست ازش بر نمیدارم شاید برای اینه هنوز چیزی ک دوس دارمو پیدا نکردم  ...

والا من اصلا با علاقه شروع نکردم مجبور شدم چون نمیخواستم با مادرشوهرم زندگی کنم خواستم مستقل باشم ک مجبور شدیم خونه اجاره کنیم ک بعدها مادرشوهرم شوهرمو پر میکرد ک چرا اجاره میدی چرا رفتی تو شهر خلاصه شوهرمم گفت خودت خواستی اجاره بیایی اجاره رم خودت بده اینجوری شد این تصمیم رو گرفتم ولی میکم کاش از مجردی شروع کرده بودم ولی اون موقع تک دختر بابام بودم نمیزاشتن آب تو دلم تکون بخوره چه برسه بخوام به درآمد فکر کنم

بعد من خیلیا کارمنو اسکی رفتن ولی نتونستن ادامه بدن چون پستوانه داشتن شوهرشون کار میکرد یا مجرد بودن بابا پولدار بود مثل مجردی خودم ک تو ناز و نعمت بودم حتی فکر درآمد نداشتم 

والا من اصلا با علاقه شروع نکردم مجبور شدم چون نمیخواستم با مادرشوهرم زندگی کنم خواستم مستقل باشم ک ...

میشه یکم بیشتر راجب شعلت برام بگی مواد اولیه جی میخواد باید چیکاد کنی و پایه درامدت اگ دوس داشتی ممنون

میشه یکم بیشتر راجب شعلت برام بگی مواد اولیه جی میخواد باید چیکاد کنی و پایه درامدت اگ دوس داشتی ممن ...

من از ترکیه خرید میکنم برند کار میکنم ولی تو این وضعیت الان خیلی سخت شده کار ما اگه خودم به عقب برگردم و وقت انتخاب و فکر کردن داشته باشم یه کار داخلی میکنم مثل همین شمع سازی و اکسسوری اتاق کودک هم میشه سایت باز کرد هم مغازه باز کرد هم پیج داشت 

اول آنلاین کار میکنی بعد کم کم مغازه میزنی به نظرم سرمایه زیاد نمیخواد من خودم بدون سرمایه شروع کردم ماهی ۶۰،۷۰ راحت درمیارم ولی خیلی استرس زیاد داره اگه بخوام شغل مو عوض کنم پیج محصول میزنم ک داخلی باشه یا خودم تولید کنم چون مواد مصرفی کمه ولی قیمت فروش بالا 

یه مدت واس خودم دوران مجردی چیزای نمدی درست میکردم خود نمد رو ۵ تومن خریده بودم از یه تیکه ش یه چیز درست کردم دختر عموم خوشش اومد ۲۵ تومن ازم خرید الان کارای تولیدی هم اینجوریه به نظرم سودش عالی تر از کار من باشه