2777
2789
عنوان

روزمرگی

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 53 پست
برو کلاس زبان کنارش چنتا نرم افزار یاد بگیر ببین چی دوس داری؟ ورد حسابداری فتوشاپ برنامه نویسی و و و ...

دیپلم زبان هم از موسسه گرفتم ولی متاسفانه حقوقش خیلی ناچیز بود 

یا چرم دوزی     پته دوزی     کار با نمد   

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیپلم زبان هم از موسسه گرفتم ولی متاسفانه حقوقش خیلی ناچیز بود 

از هیچی و روزمره گی و خونه نشینی که بهتره!  وارد محیط کار و اجتماع بشی موقعیتای دیگه هم سراغت میاد

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
شوهر منم اینجوریه من پرحرفم

کلا بلد نیست وقتایی ک نارومم ارومم کنه یا ابراز احساسات کنه من پر حرف نیستما ولی نیاز به شنیدن نیاز به هم صحبتی با ی نفرو دارم من به جرعت میتونم بگم روزی یک ساعتم با کسی حرف نمیزنم همش خودمم و خودم

منو مینداختن کلاس بچه های low level خیلی سخته بهشون یاد دادن 

خب بالاخره باید از یه جایی شروع کرد دیگه، کم کم پیشرفت میکردی میرفتی لولای بالاتر! اگه به پولش نیاز نداری همون خونه نشینی و روزمره گی و نهایتا باشگاه و دور دور بهتره برات! فک میکنم اهل به چالش کشیدن خودت نیستی، هرجور راحت تری زندگی کن و سعی کن همونجوری حالت خوب باشه

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
خب بالاخره باید از یه جایی شروع کرد دیگه، کم کم پیشرفت میکردی میرفتی لولای بالاتر! اگه به پولش نیاز ...

کلا خیلی سعی میکنم وارد یکاری بشم میرم همون اول ازش دل سرد میشم همیشه همینجوری بودم ولی خب زیاده خواه هم هستم 

من پیج آنلاین شاپ دارم چون دستم تو جیب خودمه همش دوست دارم برای دکور خونه م خرج کنم اینقدم عجله دارم حالم بده الان

چون تازه خونه جدید کوچ کردیم و فامیلا میخوان بیان خونه مو ببینن همش میگم کم کسریا رو بخرم بعد بیان حالا خوبه خونه کامله ولی دلم میخواد سرویس خوابم ک نو هم هست تازه ۶ ساله ازدواج کردم و دو سه سالی هم استفاده نشده گذاشته بودم باز فکرم درگیرشه از یه طرف واس اتاق پسرم هم سرویس خواب و میز صندلی و دکوری جات میخوام بخرم اونم تو همین ماه تازه پسرم هنوز ۵ سالشه تازه شوهرم درآمد نداره و یجورایی خرج زندگی با منه ولی اینقد پیج دکوری و لوازم خونه فالو کردم مریض و روانی خرید دکوری جات شدم اعصابم خورده از خودم چون برای خودم خرید نمیکنم فقط عشق دکور دارم🤯