2777
2789
عنوان

روزمرگی

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 53 پست
نمیدونم به چی علاقه دارم اصلا از بس سرم تو درس بود بعدشم ماحرای ازدواجم وقت نکردم بفهمم ب چی علاقه د ...

شیرینی بپز ببین علاقه داری یا نه

اگه علاقه پیدا کردی مطمین باش هیچ وقت حوصلت سر نمیره 

رشتت چیه؟

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم که مجردم همینم .سعی میکنم سرم رو گرم کنم .کار تدریس انجام میدم . بعضی وقت ها خیاطی و پیاده روی . شدیدا احساس تنهایی میکنم 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
آشپزی دوست دارم ولی میخوام یچیزی باشه ک ازش درامد هم داشته باشم

کا با رزین رو یاد بگیر      تو یوتیوب بگرد فیلماشو پیدا کن باهاش کیف و انگشتر و جاسوئیچی و .... میشه درس کرد عزیزم

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
ممنون بابت راهنماییت💙

😍🥰💖موفق باشی

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
خب صبر کن درست تموم بشه راحت میری سرکاز

از خدا ک پنهون نیست از شما چ پنهون اگ تو این اوضاع قاراشمیش یک ثانیع دست رو دست بذاری کلاهت پس معرکس 

دوس دارم زودتر راهمو پیدا کنم زندگیمو نجات بدم

من ۷ ساله ازدواج کردم وضعم همینه خسته شدم کاش مجرد میموندم

بخشید ولی منم مجردم وضعیت الانه شمارو دارم بشدت زندگی سختی دارم وازهیچییی لذت نمیبرم☹️پس حسرت نخورین منم دوست داستم متاهل بودم والان جای شما مستقلی یچیزدیگس

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

از خدا ک پنهون نیست از شما چ پنهون اگ تو این اوضاع قاراشمیش یک ثانیع دست رو دست بذاری کلاهت پس معرکس ...

جوینده یابندس انشاالله که درست میشه 

من خودم دانشجوم منتطرم درسم تموم برم سرکار

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  
آشپزی دوست دارم ولی میخوام یچیزی باشه ک ازش درامد هم داشته باشم

برو کلاس زبان کنارش چنتا نرم افزار یاد بگیر ببین چی دوس داری؟ ورد حسابداری فتوشاپ برنامه نویسی و و و! کار هنری دوس داری اونو برو یاد بگیر

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز