nothinggfg مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 3500 عنوان میگم ایفون تازه خریدم چجوری برنامه دانلود باید کرد😐 112 بازدید | 12 پست 😐🤦♀️چقد دنگ فنگ دارع 1401/11/19 | 21:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nothinggfg مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 3500 ببر موبایلی راحت دست راستتم بکش رو سر من چشم🤣
kalasl عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1315 باید آیدی اپل داشته باشیبعدش میری تو اپ استور هرچه خواستی میزنی روش باید یه کدی رو بزنی تا دانلود بشه ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸
nothinggfg مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 3500 باید آیدی اپل داشته باشی بعدش میری تو اپ استور هرچه خواستی میزنی روش باید یه کدی رو بزنی تا دانلود ... اپل ایدی دارم بعد الان میرم تو اپ استور ب نت وایفای وصلم ولی زده you must connect to a wlan or cellular data network
اهلاوسهلا عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2389 مبارکه چند گرفتی میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
kalasl عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1315 اپل ایدی دارم بعد الان میرم تو اپ استور ب نت وایفای وصلم ولی زده you must connect to a wlan ... نمیدونم شاید فیل تره اپ استور ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸
اهلاوسهلا عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2389 ممنون گلم ۳۷ ب قول دوستمون دست راستت ب سرم🙄 میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄